Miért ilyen zsugori némelyik Mekis alkalmazott?
szerintem sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni
mármint lehet annak az alkalmazottnak aki előkészíti a rendelésed pont rossz napja van, felcseszték az agyát és lesz@rj@ mennyi krumplit tesz bele és stb
vagy pedig nagy a hajtás, sietni kell
máskor egy jókedvű alkalmazott készíti elő aki kicsit többet rak mindenből
én ezekre tudok gondolni c:
Ezt hívják emberi tényezőknek. Jellemző ránk, hogy vannak akik így, míg mások úgy oldanak meg egy-egy szituációt. Értsd: Van aki azon van, hogy neked minél jobb napod legyen, és minél jobban végezze a munkáját, míg a másik szarik bele, kapja meg a fizetését, aztán kalap kabát.
Egyébként én ezért is váltottam a Burger King-re. Hiába nincs olyan jó a Big King mint a Big Mac, és hiába gyengébb a kínálat, ha cserébe mindig azt kapom amit és ahogy kérek.
Bocs, de a balance szó helyett mit akartál írni?
Mert ez egyensúlyt, szimmetriát jelent.
nem tudom a konkrét okát, csak találgattam mi állhat emögött mert már én is tapasztaltam ilyet
kettes voltam
"Furcsa, hogy csak a vendéglátósok (pultosok, pincérek) lelke ilyen érzékeny."
Talán mert ők vannak a legszarabbul fizetve meg túlterhelve, meg minden panaszkodás az ő arcukba megy. Mert ha valaki párszáz forintért vesz egy adag sült krumplit, akkor előbujik belőle a Gordon Ramsay és úgy csinál, mint ha kobé marhát rendelt volna egy Dubaiban lévő étteremben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!