Hogy lehet,hogy a mekibe a kavet ugy adjak ahogy es senki se reklomal erte? Meg sem kozeliti a foton lathato szep habos csillogos kremes kavet. csak egy lötty az egész...
azert olvad el mert rarakjak a tetöt es all ott amig a pultra teszik neked jo 1 percet legalabb.
En kökemenyen vissza viszem a kajat, italt, kihivom a pincert ha etteremben vagyok. En vagyok akit altalaban az elejen nem kedvelnek de ha ezt megscinalod 4x 5.odszorre tuti olyan lesz amit szeretsz
Nem mindennap de par naponta reggel egyetem elött bemegyek a Mcibe vagy MacCafeba vagy Starbucksba es kikerem a Cappucinomat. Parszor volt hogy cask langyos volt , nem habos hanem tejes kave volt egyszeruen..kiut attol a guta en tejhabot kerek!!!
Altalaban huzzak a pofajukat de konyorgom ez a munkad. Ennyi. En vissza adom 2x is ha nem olyan amit kerek..voplt ra pelda
Hát a meki nem egy kávézó... Ergo mire fel a nyafi?
A képek javarészt pedig illusztrációk, szerkesztett képek.
Nem fogják neked külön habosítani.
Egy kávézóban már odafigyelnek ilyenekre.
Habosítót pedig lehet venni jelképes összegekért már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!