Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ugyanazért az árért különböző...

Ugyanazért az árért különböző adag gyrosnál?

Figyelt kérdés
ugyanazon a helyen ugyanazt a gyrostálat vettem, kb. 2 hét eltéréssel. az elsőnél nagyon elégedett voltam, itthon lemértem kíváncsiságból 740g volt dobozzal együtt. következőleg viszont a látszatra ugyanolyan adag étel csak 610. nem tudom hogy miből kaphattam kevesebbet, kár is volt összehasonlítgatni utólag, de elvette a kedvem hogy ez ekkora lutri ugyanazért a pénzért
2023. nov. 23. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha mennyiségre ugyanannyinak láttad lehet több káposzta,jégsaláta csúszott bele.

Legtöbb gyrosos nem mér semmit,ez van.

2023. nov. 23. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:
én eddig több helyről is azt hallottam, igaz nem itt a helyiektől csak általánosságban hogy ki vannak mérve pontosan a mennyiségek miből mit raknak pont mikor az adagra panaszkodik valaki
2023. nov. 23. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
4%
biztos éhes volt az adagolós és még kezet sem mosott mikor csomagolta az ételedet
2023. nov. 23. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Az hülyeség, hogy kimérik, mindenhol szemre adagolnak. Másrészt meg az egyes összetevök súlya nem ugyanannyi, kicsit több az egyik salátaféléböl, kicsit kevesebb a másikból, és már megis van ennyi eltérés, de semmivel sem leszel jobban/kevésbé jóllakott.
2023. nov. 23. 18:18
 5/7 anonim válasza:
100%
Hát pedig ez így megy. nálunk nyílt egy gyroszos pár éve. háromszor vásároltam ott: először, utoljára és soha többet. akkora adagot adtak, hogy egy hörcsög éhen maradt volna. bezzeg amikor a férjem megy! ad egy kis borravalót, mosolyog, beszélget velük. háromszor annyit adnak neki mint másnak
2023. nov. 23. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kimérve maximum a Spar étkezdében kapsz bármit is, ott képesek percekig szórakozni 1g eltérés miatt is. Az történhetett, hogy kevesebb húst kaptál több zöldséggel. Ez ilyen sajnos, de ha nem putri helyen veszed, akkor nem szándékosan csinálják.
2023. nov. 25. 01:54
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

19:02.

Ikyen helyen mi is jártunk. A kiszolgáló lány nem tudta hogy mi együtt vagyunk,mert mindig külön mentünk be kebabért. Aztán feltűnt,hogy párom mindig többet kap. Átmentünk együtt,de úgy tettünk,mintha nem ismernénk egymást. Mit ad isten,párom dupla adagot kapott,én meg annak a felét. Páromnak mosolyogtak a csajok,velem flegmáztak. Mikor utánam párom is megkapta az adagját,akkor visszanyújtotta,és megmondta nekik,hogy üljetek bele. Nagyot néztek...

Addig tetszett a helyzet a páromnak,amíg nem panaszkodtam,és nem látta,hogy velem hogy bánnak. De a férfiakkal meg nagyon rámenősek voltak.

Szóval sztem ez lehet szimpátia alapján is.

2023. nov. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!