Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Rendelésnél 2ezer felett nem...

Rendelésnél 2ezer felett nem veszek, étteremben 3500 alatt veszek és már az is sok tartom. Más is így van?

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy amúgy sok dolgot meg sem eszek és egyszerűbb ételeket eszek. Illetve pizzáért sem adok ki 2500 felett.
2023. nov. 16. 09:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Hat akkor te hamarosan nem fogsz etterembe jarni es rendelni.
2023. nov. 16. 09:57
 2/26 anonim ***** válasza:
32%
Igen, sok az olcsójános. Az ilyenek majd főzőcskéznek otthon.
2023. nov. 16. 10:00
 3/26 anonim ***** válasza:
43%
Felőlem azt csinálsz amit akarsz, csak ne írj ki álkérdést.
2023. nov. 16. 10:26
 4/26 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, ezzel én is így vagyok, van egy lélektani határ, ami felett egyszerűen nem.

2-es, nem az olcsójánosok főzőcskéznek otthon. Én röhögve megengedhetném magamnak (magunknak), hogy hozassunk, ketten vagyunk, magyar átlaghoz képest bőven a rendezett anyagiakkal rendelkezők közé sorolnám magunkat. Viszont én úgy vagyok, hogy a kajáldák, éttermek túlárazottak, és ebbe a sorba köszönöm, nem állok be. Azon a pénzen megveszem a jó (jobb) minőségű alapanyagokat, főzni pedig imádok, és olyat eszünk, amit szeretnénk (nem mellesleg max. 1 százalék a valószínűsége, hogy én elb...szom esetleg), tehát mindenképpen finom, igényes kajákat eszünk így.

Amúgy meg ebben az országban nem az az olcsójános, aki főz, hanem az az idióta, aki túlárazottan megveszi az átlagos kaját. Tudom, miről beszélek, közel lakunk a szlovák határhoz, 5 euróból ettem nemrég akkora "húsleves gazdagon"-t, és utána olyan finom húsételt, hogy csak néztem, le is fotóztam, mennyiségre is, minőségre is teljesen oké volt, 5 euróért, étteremben, nem kifőzdében.

Ami ebben az országban megy, az durva, és így is marad, mert amíg veszik, addig "lószar van, veréb is van" helyzet áll fent.

2023. nov. 16. 10:29
 5/26 anonim ***** válasza:
93%

Én meg nem is járok étterembe,elkészítek mindent magamnak

Miért nem próbálod meg te is?Így a legolcsóbb.

2023. nov. 16. 11:46
 6/26 anonim válasza:
23%
#4: Tehát röviden összefoglalva: egy olcsójános vagy.
2023. nov. 16. 12:05
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, en voltam csoro 33 eves koromig. Foztem magamnak, szendicset pakoltam. Most meg van penzem es ha beulok, ki tudom es akarom fizetni.

Most mit kene csinalnom a kerdeseddel.

2023. nov. 16. 12:09
 8/26 anonim ***** válasza:
34%
Hát attól függ pontosan miről van szó. Pl. hamburger, meg az ilyenek számomra közel sem érnek annyit, hogy 2 ezer+-ot fizessek. Sőt, olyasmiket olcsóbbért sem veszek. De pl. a pizza az rendben van, nyilván azt 2 ezer alatt nem is kapsz, meg aztán én szeretem is, nekem megéri. Itt is, egy 32 centis pizza 3500 forinttól kezdődik a legtöbb helyen a városomban, legalábbis tudomásom szerint. Szóval ez, hogy miért mennyit adok, ez nagyon attól függ, hogy pontosan miről van szó. De pl. múltkor is étteremben voltunk, 3500 volt a főétel. Jó adag volt, jól laktam, megérte. Igazából annál olcsóbb étel nem is volt, max. a levesek. Igazából nem szoktam olyan gyakran étterembe menni, szóval alkalmanként belefér, nem érzem soknak.
2023. nov. 16. 14:27
 9/26 anonim ***** válasza:
41%

Egy 32cm-es pizza azért inkább másfél-két étkezés, szóval azért szerintem még nem annyira durva a 3000-3500 Ft. Az más kérdés hogy én is mohó vagyok és megeszem egyben :D

Én inkább egyelőre még kifizetem ezeket az árakat, szerintem ha az ember nem hetente rendel kaját meg éttermezik akkor belefér. Nyilván van kivétel de általánosságban az alacsonyabb ár alacsonyabb minőséggel is jár, akkor meg már tényleg nincs értelme igénybe vennem egy szolgáltatást azért hogy garasoskodjak. A strandon is megeszik az embert egy lángost, vagy egy koncerten megiszik 1-2 sört, pedig nyilván az sem egy racionális dolog, bőven túl van árazva.

2023. nov. 16. 16:26
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
ma vettem egy gyrostálat. legutóbb kereken kétezer volt (plusz egy százas a csomagolás) és azon a határon billegett amiért még kiadjam, mert emlékszem a nem is túl régi árakra, aztán a drasztikus emelkedésekre. meg azon voltam hogy biztos nem fogok többet fizetni. csak rávettem magam, már 2100 volt, de úgy megkívántam mégsem hagytam csak ezért ott. itthon rátettem mérlegre kíváncsiságból 740 gramm volt amiért lehet manapság megéri ez a pénz mégis bűntudatom volt egy kicsit hogy ennyit kiadtam egy étkezésre. mindig az van bennem hogy mennyi minden másra költhettem volna.
2023. nov. 16. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!