Miért ilyen irrelásian magas a Ragazzi Pizza-nál az összeglimit FoodPanda-s rendelésnél?
Múltkor egyik kolegámmal biatorbágyra (a munkahelyünkre) akartunk rendelni kaját FoodPanda-n. Már azt is elterveztük, hogy ő pizzát én meg gyros tálat rendelünk, találtunk is egy ígéretes éttermet, a Ragazzi Pizza-t. Összeállítjuk a rendelést, kb 3000-3500 ft-t kellett volna fizetnünk mindennel együtt, erre azt írja a fizetésnél, hogy minimum !30 000! ft-ért kell rendelni hogy kiszállítsák.
Miért ilyen magas a rendelési összeg limit? Megéri ez nekik? Így senki nem fog tőlük rendelni, mert ilyen összeg eléréséhez, vagy 8-10 személyre kell rendelni!
Azért ilyen magas a minimális összeg, mert a szállítási költséget is ki kell belöle fizetniük.
Ha ott helyben akarsz rendelni, akkor jóval alacsonyabb a keret, de ezt azért te is kitalálhattad volna.
Egyáltalán nem irreális. 30 ezernél éri meg nekik az útiköltséget és időt. Ugyanis te ~50 km-ről, amire 50 percet ír a maps, rendeltél.
Te sem gondolod komolyan, hogy egy 3500 ft-os rendelést majd ingyér kiszállítanak ekkora távolságban.
Te mennyiért vinnél el Esztergomba valamit? Üzemanyaggal, mindennel együtt?
1,2,4-es válaszolók. Azt elfelejtettem mondani a kérdésben, hogy ott Biatorbágyon... ezek szerint is... van Ragazzi Pizza. És onnan a biatorbágyi Ragazziból akartunk rendelni. Egyébként szerintem elég nyilván való, hogy tekintve, hogy a FoodPanda, csak úgy mint gondolom minden más hasonló applikáció, automatikusan az általad megadott címhez legközelebbi éttermeket adja be találatnak. Nyilván, ha rendelési címneki megadom a Biatorbágyi munkahelyem címét, akkor nem fog esztergomi éttermeket kihozni. De ha még is ilyen távoli étteremre keresek rá, mert mondjuk ismerem és szeretem és arra gondolok, hogy "nem baj, hogy messze van, onnan rendelek, mert annál nincs jobb, majd türelmesen várom a kiérkezték", akkor sem tudnék ilyen távoli étteremből rendelni, mert egyszerűen azt írná a FoodPanda, hogy arról a címről, ahová rendelni szereték, az általam válaszott étterem nem elérhető. És ha Esztergomból akartam volna Biára rendelni, tuti nem engedte volna az app.
3-mas. Az rendben van, hogy a szállítási költséget is ki kell fizetni, de azt az applikáció autómatikusan hozzáadja a rendelés összegéhez, amikor a fizetésre kattintok. És amikor pl a XII. kerületi Cinege utcába akartam rendelni a Száll Kálmán téri mekiből, akkor a te logikád szerint oda is ilyen magasnak kellett volna lennie a rendelési összeg limitnek, mert az is kicsit messzebb van és sokszor nem is volt elérhető onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!