Szerintetek az normális, hogy pizza rendelésnél a 3 db kis pizza szószt, műanyag dobozkákban, beteszik közvetlenül a pizza mellé (érintkezik a tésztával)?
Az egyik ételszállító cégen keresztül rendeltünk pizzát, állítólag a pizzéria saját futára szállítja. Pizzához kedvezményesen lehet rendelni pizzaszószt, 3 pici műanyag dobozban.
Nem először rendeltünk így és eddig vagy oda adták a kezembe a futárok a 3 db szószt, vagy a pizzéria külön becsomagolta papír tasakba. Számomra ez elfogadható volt.
Tegnap viszont megérkezett egy futár, akit most láttam először. Oda adta a pizzás dobozt. Elvettem és szóltam, hogy pizzaszószt is rendeltem, 3 darabot. Azt mondta: "Benne van a dobozban!" és elment.
Éreztem a dobozon, hogy nincs teljesen lecsukva, nem is lehetett a szószos dobozok miatt, mert magasabbak a doboznál.
Kinyitottam, 2 db szószos dobozka a pizza tésztája mellett volt, érintkezett a tésztával, a harmadik rajta volt a pizzán, egy kicsit beleragadt.
Felhívtam az éttermet, gondoltam szólok, hogy ez így nem higiénikus. Kérdeztem, az étterembe szokás bedobni a szószt a dobozba vagy esetleg a futár csinálta, hogy egyszerűbb legyen a szállítás? (A koszos kezével?)
Egy fiatal lány simán lerázott azzal, hogy "majd kivizsgálják az ügyet" és letette a telefont.
Én vagyok túl érzékeny és ez így normális, másnak is így érkezett már a pizza?
A pizzás doboz tiszta, az étterem dolgozói is elvileg tiszta kezekkel kell, hogy dolgozzanak.
A kis szószos dobozokat pedig nem örülnék, ha az ételfutár fogdosna a koszos kezével, kinyitna a pizzás dobozt és bedobálna.
Feltételezem szoktál papírpénzt fogni a kezedben vagy éppen okostelefont nyomkodni. Nos, mind a kettő olyan, mintha a Wc karimáját simogatnád.
Arról nem is beszélek, hogy egy konyhába nem látsz bele, pedig garantálom neked hogy jó párnak a közelébe nem mennél, ha tudnád milyen körülmények között készül az étel.
"A pizzás doboz tiszta, az étterem dolgozói is elvileg tiszta kezekkel kell, hogy dolgozzanak."
Vagy legalábbis szeretnéd ezt hinni. Hidd el, semmivel sem jársz rosszabbul attól, hogy egy futár hozzáért a szószos dobozaidhoz.
De ha a szószos doboz magasabb, mint a pizzás doboz, akkor mekkora trehányság kell már hozzá, hogy a pizza tetejére kerüljön???
Remélem, hogy csak egyszeri eset volt.
Én máshonnan rendelném a pizzát, ha ez még egyszer megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!