Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek az normális, hogy...

Szerintetek az normális, hogy pizza rendelésnél a 3 db kis pizza szószt, műanyag dobozkákban, beteszik közvetlenül a pizza mellé (érintkezik a tésztával)?

Figyelt kérdés

Az egyik ételszállító cégen keresztül rendeltünk pizzát, állítólag a pizzéria saját futára szállítja. Pizzához kedvezményesen lehet rendelni pizzaszószt, 3 pici műanyag dobozban.

Nem először rendeltünk így és eddig vagy oda adták a kezembe a futárok a 3 db szószt, vagy a pizzéria külön becsomagolta papír tasakba. Számomra ez elfogadható volt.

Tegnap viszont megérkezett egy futár, akit most láttam először. Oda adta a pizzás dobozt. Elvettem és szóltam, hogy pizzaszószt is rendeltem, 3 darabot. Azt mondta: "Benne van a dobozban!" és elment.

Éreztem a dobozon, hogy nincs teljesen lecsukva, nem is lehetett a szószos dobozok miatt, mert magasabbak a doboznál.

Kinyitottam, 2 db szószos dobozka a pizza tésztája mellett volt, érintkezett a tésztával, a harmadik rajta volt a pizzán, egy kicsit beleragadt.

Felhívtam az éttermet, gondoltam szólok, hogy ez így nem higiénikus. Kérdeztem, az étterembe szokás bedobni a szószt a dobozba vagy esetleg a futár csinálta, hogy egyszerűbb legyen a szállítás? (A koszos kezével?)

Egy fiatal lány simán lerázott azzal, hogy "majd kivizsgálják az ügyet" és letette a telefont.

Én vagyok túl érzékeny és ez így normális, másnak is így érkezett már a pizza?

2022. ápr. 18. 14:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
A pizza érintkezik a pizzadobozzal is, nem baj?
2022. ápr. 18. 14:43
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi nemnormális nincs benne.
2022. ápr. 18. 14:59
 3/17 A kérdező kommentje:

A pizzás doboz tiszta, az étterem dolgozói is elvileg tiszta kezekkel kell, hogy dolgozzanak.

A kis szószos dobozokat pedig nem örülnék, ha az ételfutár fogdosna a koszos kezével, kinyitna a pizzás dobozt és bedobálna.

2022. ápr. 18. 15:13
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Feltételezem szoktál papírpénzt fogni a kezedben vagy éppen okostelefont nyomkodni. Nos, mind a kettő olyan, mintha a Wc karimáját simogatnád.

Arról nem is beszélek, hogy egy konyhába nem látsz bele, pedig garantálom neked hogy jó párnak a közelébe nem mennél, ha tudnád milyen körülmények között készül az étel.

2022. ápr. 18. 15:17
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

"A pizzás doboz tiszta, az étterem dolgozói is elvileg tiszta kezekkel kell, hogy dolgozzanak."

Vagy legalábbis szeretnéd ezt hinni. Hidd el, semmivel sem jársz rosszabbul attól, hogy egy futár hozzáért a szószos dobozaidhoz.

2022. ápr. 18. 15:19
 6/17 A kérdező kommentje:
A futár akkor sem nyitogathatja az étel dobozait és dobálhat be dolgokat.
2022. ápr. 18. 15:29
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

De ha a szószos doboz magasabb, mint a pizzás doboz, akkor mekkora trehányság kell már hozzá, hogy a pizza tetejére kerüljön???

Remélem, hogy csak egyszeri eset volt.

Én máshonnan rendelném a pizzát, ha ez még egyszer megtörténik.

2022. ápr. 18. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
#6: Honnét veszed, hogy a futár tette bele a dobozba, nem pedig már ő is úgy kapta meg?
2022. ápr. 18. 15:34
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
A futár nem nyitogatja neked a dobozokat. Ha a szósz a pizza mellett volt, akkor azt az tette bele, aki a pizzát is.
2022. ápr. 18. 15:36
 10/17 A kérdező kommentje:
Feltételezem, hogy a futár csinálta, de biztosra nem tudhatom. Furcsa lenne, ha az étteremben nem csukják le rendesen a dobozt, kicsit nyitva van a teteje, mert a szószok doboza magasabb és nem férnek be rendesen.
2022. ápr. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!