Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért kellett azért kicikizni...

Miért kellett azért kicikizni a Burger Kingben mert a whoppert úgy kértem, hogy kérek egy woppert?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a kiejtésedet kifogásolták?
2023. nov. 12. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki cikizett ki?

Ennél nagyobb baromságokat szoktak mondani rendeléskor, az ott dolgozók mégsem cikizik ki a vevőket.

2023. nov. 12. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Én egyszer az Wendy'sben az Old Fashion Hamburgert úgy ejtettem ki, hogy régimódi fasirtot kérek. Egy pillsnatig elgondolkodtak, mk bsjom, de nem röhögtrk ki.

Viszont az több alkalaommal is előfordult mekiben, mádhol is, hogy a helyes kiejtésem okozott zavart, vagy kijavítottak rosszra. Pl. a mákiátót nem értik, vagy mácsátóra, mácsiátórs stb. javítanak.

2023. nov. 12. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez Magyarországon elfogadott kiejtés, nem volt oka senkinek cikizni. Ha helyesen ejted ki, az még hülyébben hangzott volna.

[link]

2023. nov. 12. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mcmenü pluszban kértem a hamburgert a Burger Kingben. Kasszás kiscsaj furán nézett rám, nekem leesett és csak annyit mondtam, hogy hoppá az a mekiben van
2023. nov. 12. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem általános nyilván csak a pénztáros kinyilatkoztatása volt.
2023. nov. 13. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert hogy kell kérni a whoppert? Én világ életemben woppernek mondtam.
2023. nov. 14. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
9%
7. /ˈhwɑpɝ/, /ˈwɑpɝ/
2023. nov. 14. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!