Nők a nők ellen! Miért ennyire szemetek a nők egymással? Kinevetnek, észrevesszük, kicikiznek, de nem teszik föl magunknak a kérdést: vajon miért csináljuk? És hogy jutottunk el idáig? Hogyan válhattunk ilyen szemétté egymással szemben?
Hát igen.. a csajom barátnőin megfigyeltem, hogy olykor szándékosan piszkálódnak egymással, csak hogy a másiknak fájjon valami, csak úgy minden ok nélkül.. aztán másnap meg nyalják falják egymást. Érthetetlen:D
Kérdeztem is a csajomat, hogy miért jópofizik egy olyan lánnyal aki tegnap hátba szúrta? Erre azt mondta, hogy neki is vannak rossz napjai és majd ő is tudja mikor legyen gonosz. Csak lestem :D igazából.. a jófej, kedves segítőkész, barátnőmről alkotott kép egy pillanat alatt átalakult bennem.
miért, te a konkurenciáddal, aki ugyan arra hajt, nem leszel szemét, ha tudod, hogy ezzel te kapod meg a jutalmat?
nem kell itt álszentkedni, ez emberi természet, nem bonyolult
Mert álltalában akik ilyen csajok azok nagyra tartják magukat, és nagyképűek.
Így néha jó őket kicsit észhez téríteni, h attól h jól néz ki az még nem minden, ha az agya helyett dinnyelé van.
L
6 #---> Te sem lehetsz külömb ember mit akikről a kérdést tettem ki!
NÉHA JÓ ŐKET KICSIT ÉSZHEZ TÉRÍTENI!ATTÓL HOGY JÓL NÉZNEK KI ....ennyi...az irigység és a rosszindulat lerí írásodról . Szép napot kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!