Mi értelme étterembe menni?
Mifelénk nem zárt be egy sem. Én otthon nem tudok annyi mindent elkészíteni. Pl. ázsiai ételeket. Meg különlegesebb alapanyagokkal sem akarok kísérletezni. Vagy nem akarok egy drága bélszínt elrontani. Sok minden van, amit étteremben jobban szeretek. Meg persze nem is vagyok szakács, hogy állandóan főzzek, jól esik időnként elmenni enni.
Persze aki csak rántott húst meg pörköltet eszik, annak jó otthon is.
Maga a feeling miatt jarnak sokan inkabb. Elsorangu szocializalodni, kenyelmes, h eled teszik az etelt, majd le is szedik a szennyes edenyeket.
Nyilvan azert mas ize van mindennek, annak ellenere, h otthon is lehet finomat fozni.
Az meg, h kinek mi a draga, az relativ.
En nem szoktam amugy etterembe jarni, egyszer el is kaptam vmi fertozest, azota inkabb csak magamnak fozok. De ettol fuggetlenul, aki szeret, jarjon etterembe.
Dolgozni is lehet itthon, alapanyagokat házhoz lehet rendelni, programok helyett meg lehet nézni Youtube-on/Tiktokon, ahogy más kipróbálja az adott programokat, gyakorlatilag manapság egyedül azért lenne muszáj elhagyni a lakást, ha orvoshoz kell menned vagy dohányboltba. (Bár gyanítom cigarettát is lehet valahogy házhoz rendelni, még a qjobs-on is láttam ilyen giget.)
Szóval minek megy bárki bárhova, nem?
#1 vagyok. Hogy érdemben is válaszoljak, én speciel azért szeretek étterembe menni, mert megvan a feelingje. Társaságban vagyok, normálisan kiöltözök. Egész életemben másokat szolgálok, szeretem néha érezni, hogy én is emberből vagyok, aki megérdemli ugyanazt visszafelé, amit mindennaposan adok. A pincérekkel kedves vagyok, nem vagyok leereszkedő és ha jól érzem magam, busás borravalóval jutalmazom.
Szeretem, hogy nem kell mosogatni, hogy az ételekkel nem én szenvedek otthon. Van, amit nem tudok úgy megcsinálni, csak a szakácsok.
Szeretek eljárni és másnak nincs ebbe beleszólása.
Én sem járok étterembe, pedig megtehetném.
Az éttermek legnagyobb problémája, hogy nem frissételt tálalnak fel. Gyorsan előkapják a frigóból a kaját, amit 1-3 hete csináltak, utána felmelegítik aztán ezt adják a vendégnek. 10 étteremből 7 biztos hogy ilyen.
Senki nem tudja pontosan, hogy milyen körülmények vannak egy étterem konyhájában. Nemegyszer láttuk a hírekben, hogy egy jólmenő étterem konyhája, olyan mocskos volt, mint egy disznó ól.
Meg amikor zacskós krumplipürét szolgálnak fel, az igazi helyett.... Na azon ponton meg is verném a szakácsot, az étteremtulajdonossal együtt.
Vannak kivételek, biztosan, de egyre kevesebb!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!