A gépi mosogatás étteremben igényel tapasztalatot?
Az "előmosogatáshoz" szólnék hozzá, tulajdonképpen mindkét vitatkozó félnek igaza van. Nem úgy kell elképzelni a dolgot, mint az otthon mosogatást. Hanem hogy bepakolja az ember a tálcába a tányérokat úgy "állva" (mint otthon a szárítóra), aztán lecsapatja róla a nagyját, és csak utána tolja be a gépbe.
Amúgy rengeteg ész nem kell hozzá (de kell valamennyi!), és nem annyira megterhelő fizikálisan, mint mondjuk építkezésen dolgozni. De ha eddig például irodai munkád volt, akkor az első pár hétben kikészülsz a nap végére.
Az se mindegy, hogy milyen helyre jelentkezel, tényleg csak mosogatói állásra, vagy esetleg "konyhai kisegítő" néven fut a pozíció. Mert utóbbi esetben a mosogatáson kívül a te dolgod lehet a krumplipucolás, a pakolás, te dzsuvázod ki az egész konyhát... helytől függ, mi tartozhat még hozzá. Nem kell hozzá előképzettség, de értelemszerűen ha van olyan jelölt, aki már csinálta, akkor inkább őt fogják felvenni.
Nem kell hozzá semmilyen tapasztalat de azért elég fárasztó pakolni egész nap a tányérokat.
Plusz ontja a gőzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!