Éttermi mosogatás, kisegítés. Tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Kikészít?
Szar meló. Tanácsolom vegyél minősègi gumikesztyűt. Nekem tiszta allergia a kezem alapból és amikor elkezdtem mosogazni szètette a kezem a retkes vegyszeres víz, kértem gumikesztyűt, a főszakàcs hozzám is hajított egyet nagy duzzogva, de az alá is alàment a víz.
A tànyèrokat àztatni kellett mosogatóban, onnan pedig kézzel kiszedni, guszta volt...
Más emberek mocskos tànyèrjàról kellett az ételmaradèkot kapargatni. Rohanni kellett a tàlcatartókocsival ki-be, és amint megálltam 1 percre, mert már elfogytak a tàlcàk azonnal kitalàltàk nekem valami egyéb feladatot, például írjam fel a táblára a holnapi menüt, vagy töröljem le az asztalokat. A jó dolog az, hogy aki alatt dolgoztam akkor és ugràltatott, most az én kezem alatt tanul be, szóval a múltkor én is ugràltattam kicsit.
Egyébként egyszerű meló, csak undorító.
Én áthidaló megoldásként választottam, amíg 2 munkahely között voltam.
Nem bírtam sokáig. Eleve nem mindegy, hogy fehérmosogatóként mosod el a tányérokat meg poharakat, vagy feketemosogatóként kell emelgetned a vízzel teli, 50 literes kondérokat.
Az előbbi is megterhelő, tulajdonképpen X óra folyamatos állás, folyamatos vízben turkálás (nem kézkímélő mosogatószerrel), kezed kiázik, berepedezik stb. Gumikesztyű segít egy darabig, de hosszútávon az is kieszi a kezed.
A sok állást megérzi egy idő után a derekad és a lábaid is.
A feketemosogató meg horror. Odaégett kaja, vakarni kell, smirglivel se jönne le. Az edények nehezek, emelni kell stb.
Ha forgalmas a hely, akkor pörögni kell nagyon.
Én nem csinálnám soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!