Mi történik, ha bejelentést teszek a népegeszségügy felé, hogy penészes az egész menza a faluban? Itt a suli étkezik, ovi és bölcsire, valamint idősekre főznek. A hivatal nem tesz semmit, csak kifestenek.
Figyelt kérdés
Az ott dolgozók többen köhögnek állandó jelleggel. A munkájukat féltik, nem mernek szólni. Én ma készítettem fotókat, egyet ide is beraktam. Fekete és rózsaszín penész lepi végig a falakat.
Erheti a dolgozókat gond egy anonim bejelentés miatt? Fegyelmi vagy egyéb, fizetés levonás? Nem akarok rosszat, de ez semmiképp sem maradhat így.
Mindenképp kiderül hogy bejelentés miatt szálltak ki? Ezt nem lehet kérni, hogy hallgassák el?
2023. jún. 22. 14:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!