Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi történik, ha bejelentést...

Mi történik, ha bejelentést teszek a népegeszségügy felé, hogy penészes az egész menza a faluban? Itt a suli étkezik, ovi és bölcsire, valamint idősekre főznek. A hivatal nem tesz semmit, csak kifestenek.

Figyelt kérdés

Az ott dolgozók többen köhögnek állandó jelleggel. A munkájukat féltik, nem mernek szólni. Én ma készítettem fotókat, egyet ide is beraktam. Fekete és rózsaszín penész lepi végig a falakat.

Erheti a dolgozókat gond egy anonim bejelentés miatt? Fegyelmi vagy egyéb, fizetés levonás? Nem akarok rosszat, de ez semmiképp sem maradhat így.

Mindenképp kiderül hogy bejelentés miatt szálltak ki? Ezt nem lehet kérni, hogy hallgassák el?

2023. jún. 22. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Kifestenek, aztán majd megy minden ugyanúgy tovább.
2023. jún. 22. 17:26
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
#10 igen, bezárnak mondjuk 1 hétre
2023. jún. 22. 19:05
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Ettol konkretan meg is lehet halni.
2023. jún. 22. 19:28
 14/21 A kérdező kommentje:

Én nem dolgozom ott. Családtagom dolgozik ott.

Lesz majd festes, ahogy máskor is. Ez miatt már telen is volt egy extra festés, mert jelezték, hogy gond van. Dehat ugye itt nem festeni kellene első sorban, hanem a problémat megoldani. Amióta új ablakok vannak, amiket rendesen nyitni sem lehet, azóta van ez. Arról nem is beszélve, hogy embertelen meleg van benn a megfelelő szellőzés hiánya miatt. 40 plusz fokokban állnak órákon keresztül, és egész nyáron rendszeresen látogatják szemben a háziorvost, mert valaki mindig rosszul lesz. :(

Szóval döbbenet. És ez mellé a fizu persze nevetségesen alacsony.

2023. jún. 23. 14:20
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Ez életveszélyes az ott dolgozóknak komoly légúto betegség, az étkező gyenge immunrendszerűeknek is súlyos egészségügyi károkat okoz idősek, gyermekek, betegek....

Azért ez sok mindenkit veszélyeztet...

2023. jún. 23. 20:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom.

Csak borzasztó nehéz a helyzet, ha a konyhás néniket nézem.

Amiota csak az eszem tudom, nem foglalkoztak velük.

Kérték, hogy legyen klíma, mert fullasztó a meleg.

Az volt a válasz, hogy nem kell az nekik, mert megfáznak.

És mindezt egy légkondicionált irodában ülő ember mondja..

2023. jún. 23. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

Most komolyan az a legnagyobb probléma, hogy bezárják a helyet??? És nem lesz munkája a konyhásnéniknek? Eszem megáll.

Tudod olyan ez, mint a hirtelen szívmegállásnál "nem merem a szívmasszázst végezni, nehogy eltörjem a bordáját." Még mindig jobb törött bordával ÉLNI, mint ép bordával meghalni.

Ezeknek a néniknek nincs sok hátra, ha ott dolgoznak továbbra is. Majd a temetésükön lehet siránkozni.

2023. jún. 26. 14:32
 18/21 anonim ***** válasza:
48%

Tudod, azért merik ezt megtenni légkondis irodából, mert a nénik HAGYJÁK MAGUKAT. Ők még az a generáció, akiknek kuss volt a neve, senki nem mert lázadozni, ha őt megaláztatás érte. Értem én, hogy még kibírják valameddig, de ez olyan szintű egészségkárosodás, hogy esélyük nem lesz nyugdíjasként élni, mert meghalnak hamarabb.

Hidd el, ha bezárja a helyet a hatóság, hirtelen minden probléma megoldódna.

2023. jún. 26. 14:35
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Én tuti, hogy valamelyik Tv-nek küldeném el a képeket, szerintem az hatékonyabb, mint a láthatóan lefizethető "ellenőrök".
2023. jún. 26. 14:42
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem őrlődök tovább, bejelentem.

Ha nem történik semmi, akkor tovább megyek.

2023. jún. 29. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!