Mennyinek kell lenni egy felnőtt éttermi adagnak?
Nem azt írtam, hogy nem értem, hogy miből jön össze az 3000-es ár, hanem azt, hogy ezt viszont sokallom egy adag ételért. Egy szelet csirkemellért és 15 deka rizsért 3000 Ft-ot adni, ezt 30x eljátszani egy hónapban önmagában 90.000 Ft, 4 fős családnál 360.000, és akkor a napi kalóriaszükségletednek kielégítetted kb. a 20%-át, jó esetben.
Szóval ha azt nézem, hogy azért ebédel az ember, hogy ne haljon éhen, akkor a 3000 Ft-os csirke-rizs kombót fenntarthatatlannak tartom.
Budapesten 3000 alatt ritkan kapsz foetelt. Csak kifozdekben
Minden drága, infláció van
Közétkeztetésben vannak csak mennyiségi normák tudomásom szerint.
Egy étteremben egy 7 dkg-os rántott szeletet beárazhat 600 forintra, és 49 574 699 forintra is.
És 600 forintokért adhat 4 kg-os húst is.
"Burger Kingtől rendelt rántott csirkemell rizzsel"
Tessék??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!