Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miert van mindig tele a Meki,...

Miert van mindig tele a Meki, ha azt mondja mindenki hogy annyira draga?

Figyelt kérdés
Nagyon erdekes!

2023. máj. 16. 15:32
1 2
 11/18 anonim válasza:
85%
Én csak akkor megyek be ha nagyon éhes vagyok
2023. máj. 16. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
szép kártyát el köll költeni főleg mer lejár
2023. máj. 16. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 szerintem rengeteg ember teszi ugyanezt

Az ember hamar kap kaját, ha átutazóban is van akkor is előbb megy ilyen helyre mint kikeressen egy éttermet, büfét stb. Árban még olcsóbb is.

2023. máj. 16. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem drága. Én mondjuk elmegyek mellette, nem éri el az ingerküszöbömet.
2023. máj. 16. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Pont azert, amiert mindenki rinyal h nincs pénze, de azert uj SUV-vel járnak.
2023. máj. 16. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem kapsz szalmonellát, mint a plé csárdában.
2023. máj. 16. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A mekik forgalmas csomópontokra épülnek, ahol sok az átutazó ember, akik potenciálisan bekapnának valamit, amit ismernek és aminek megbízható a minősége. Nem, nem azt mondom hogy a meki az egészség görög szobra, magas a kalória tartalma, cserébe kevéssé laktató, de bármelyik országban, bármelyik mekibe beülök, tudom mire számíthatok és tudom hogy nem fogok utána három napig toxinokat okádani/fosni.

A kávét szeretem ott, és évi egyszer a kaja is simán belefér családdal ha ilyen szituációba kerülünk. Annyi zavar, hogy drága és nem lakom jól tőle...

2023. máj. 17. 00:56
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
A drága, mérgező szart is el lehet adni, ha sokat és jól reklámozzák. Ennyi a meki titka.
2023. máj. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!