Van olyan étterem pesten ahol felszolgálnak homárt?
Figyelt kérdés
Egyébként finom? Vagy mire számítsak? Mindenképp meg szeretném végre kóstolni.2023. máj. 15. 18:34
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, több is van, de már nem emlékszem a nevükre. Egy volt kollégám nagyon szerette a homárt. Állítólag nagyon finom, de készülj fel rá, hogy csillagászati ára lesz.
2/4 anonim válasza:
van..nemis egy. Big fish pl Lanchidnal vagy Andrassyn.
Miert olyan nagy szam az neked? Mi többször ettünk mar, szerintem nem olyan nagy szam, nehez enni, trancsirozas az egesz...
akkor inkabb eszem egy jo huslevest :-D de persze probald ki
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tartom annyira nagy számnak csak én ilyen mindent megkóstolós vagyok és eddig ahol laktam ott nem volt étterem ahol lett volna lehetőség. Meg nem tudom így ránézek és nekem nagyon étvágygerjesztő :D
2023. máj. 15. 20:46
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :)
2023. máj. 15. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!