Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ezzel feljelenthetem a pizzériát?

Ezzel feljelenthetem a pizzériát?

Figyelt kérdés

Egy kiszállítós pizzériáról van szó.

Tudom h közvetlen a wc mellett van a zöldséges hűtő ( bemegyek hűtők, balra harmónika ajtó wc)

Pizzában már találtak csótányt.

Más gond is van vele,de főként a tárolás érdekel ezzel tudnak-e kezdeni valamit vagy ezt így engedték meg neki?

2023. máj. 10. 09:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen van fotó a csótanyos pizzáról és még sok sok ilyen kép a pizzázó oldalán. Amit valszeg lehet azóta már töröltek. Igen jártam bent én is többször talán én is vagy ismerős dolgozott ott. Ez legyen az itt kommentelők fantáziájara bízva. Nekem meg kicsit úgy fest mintha én pl csak megsértődnék mert 1 ft-tal véletlenül rosszul adtak volna vissza és most ezért én beakarom záratni a kócerájt mert én kivagyokmivagyok.

Ha már itt tartunk adózás; 10-23.30-ig dolgozott vki pedig csak interjúra ment de már " befogták próbanapra" igen nem lett volna kötelező maradni mert a pénz nagy úr...

13 ezer ftos napi bér lett ígérve 8000 ftot kapott azt is könyörgés árán kapta meg, ügyfélkapun látható h napi nettó 10.000 ftos kifizetést ír..nos akkor mindneki döntse el mennyire is lehet korrekt bármilyen téren a helyiség.

Egyébiránt telefonálno fogok.és.érdeklődni, bejelenteni aztán kezdjenek amit akarnak.

2023. máj. 10. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Amit valszeg lehet azóta már töröltek. - magyarul nincs semmiféle fotó, amit bizonyítékként felhasználhatsz. LApozzunk.
2023. máj. 10. 15:41
 13/14 A kérdező kommentje:
De nekem neki nekik meglehet a fotó okoska ...
2023. máj. 10. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyi szaz szazalek, hogy a vece es elelmiszer nem lehet kozvetlenul egymasbol nyilo helyisegben, ha mas nem, ketto harmonika ajto kell, valami mosdo es onnan plusz a vece.
2023. máj. 12. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!