Mi volt a legcikibb ami veled egy etteremben törtent?
Sziasztok,
tegnap a földbe süllyedtem.
Egy aranylag szep etteremben a Vaci utcaban Pesten, a wc-bol jöttem ki es belerohantam egy pincerbe aki csomo ures tanyert vitt. Mindet elejtette miattam, hangzavar mindenki engem nezett...fu.
nalatok mi volt a legcikibb? hatha gyorsabban felejtem el a törtenteket ha ti is irtok valamit :)
Egy komolyabb étteremeben vacsoráztam 18 éves egyetemista lányként, és amikor fizetni akartam, akkor vettem észre, hogy valahol ellopták a pénztárcámat. (Akkoriban még nem volt kártyás fizetés szokásban, még kártya sem igazán létezett, ahogy a mobiltelefon semi volt még gyakori)
Kénytelen voltam bemenni az irodába, onnan felhívni egy barátnömet, hogy jönnön és fizesse ki a fogyasztásomat, mert érthetö módon nem engedték, hogy kimenjek az étteremböl, bankok már nem voltak nyitva, telefonfülke is csak valahol az utcán lett volna.
Szerencsére a barátnöm segített, de olyan kínosan életemben nem éreztem magam, mint amikor kiderült, hogy nem tudok fizetni, mert nincs meg a pénztárcám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!