Etteremben etelt visszakuldeni?
Figyelt kérdés
Engem az erdekelne:
Ti kuldtetek mar vissza olyan etelt amit etteremben rendeltetek?
Tul sos, tul hideg, tul savanyu, stb...
A masik kerdesem pedig:
Ha valasztotok valamit az etlaprol es nem az amit elkepzeltetek, nem izlik...akkor vissza lehet kuldeni ujat rendelni es az elsot nem fizetni?
köszönöm
2023. ápr. 22. 20:05
1/6 anonim válasza:
Az első kérdésre a válaszom: Igen, néhányszor előfordult. Utoljára néhány napja. Jól átsütve kértem a steaket, és szinte nyersen kaptam. Még csak angolosnak sem volt mondható.
A másik: ha az étel nem nyeri el a tetszésed, a te dolgod. De ez nem ok arra, hogy ne fizesd ki.
2/6 anonim válasza:
Igen, egyszer. Kaptam egy mócsingos ki nem fagyasztott disznóhúst, amit ha ettem vagy a mócsingba haraptam vagy a jégbe. Visszaküldtem, majd kijött a szakács a konyhából vitatkozni velem... És ez egy híresebb magyar étteremben volt.
3/6 anonim válasza:
Nem küldtem vissza még semmit, okom lett volna rá, de konfliktuskerülő vagyok. Viszont többé nem mentem oda és másokat is lebeszéltem róla. Ha csak annyi a gond, hogy nem az elképzelésed szerinti a kaja, viszont minőségi probléma nincs vele az meg szerintem nem indok a visszaküldésre.
4/6 anonim válasza:
Egyetlen egyszer fordult elő. A gyümölcsleves, amit kértem, forrt! Romlott volt. Hoztak frisset. De én is gyűlölöm a konfliktust, így többet oda nem mentünk.
5/6 anonim válasza:
Igen. Egyszer egy agyonégetett pizzát. Utána is hasonlót, -talán kicsit kevésbé égettet - kaptam.
6/6 anonim válasza:
Igen, amikor olyan húst kaptam ami belül még véres volt. (Nem steak, hanem csirke volt..)
Az nem ok arra, hogy ne fizesd ki, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!