Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Párkányban lévő Középkori...

Párkányban lévő Középkori Paraszt Étteremről vélemény, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

1x voltam és nagyon jó hely.

Érdemes elmenni oda.

2023. ápr. 26. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyenek voltak a pincérek veletek?😃
2023. ápr. 26. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer voltam. Igazából az elején nagyon féltünk, hogy bunkón fognak sértegetni, de semmi ilyesmi. Jópofa az egész. Óriási adagokat adnak. Én elég nagyétkű vagyok, de a felét mindig elcsomagoltatjuk.

Nagyon jó az egész hely hangulata.

Amit nagyon sajnálok, hogy iszonyatosan drága lett :( Két adag sztrapacska egy kólával, sörrel, borravalóval 40 euró volt.

2023. ápr. 26. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valóban bunkó parasztmódon beszélnek de nem a sértegetős szinten hanem inkább viccesen. De ott ez is a lényeg, ettől híres a hely. Egyébként baromi hangulatos hely és nem az a megszokott mint egyes éttermeknél hanem tényleg megvan a hangulata.

Régen voltam már ott még a covid előtt jóval de tervezzük a barátnőmmel hogy a nyáron elmegyünk mivel úgy is Esztergomba tervezünk menni pár napra onnan meg szinte egy köpésnyire van a hely.

2023. ápr. 26. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Hát nem tudom, csak videón láttam, de ha én műsort akarok, akkor színházba megyek, nem étterembe. Meg nekem nem ez a humor, hogy odab.sszák eléd a tányért valami hülye beszólás kíséretében.
2023. ápr. 26. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tiktokon/instán van egy csomó videó... Van néhány betanult szófordulat, ezt mondják mindenkinek. Elsőre cvicces, de aztán rájössz, hogy ugyanazt ismétlik.
2023. ápr. 26. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ez olyan mint mikor a South Parkban elmentek abba a telepes vagy milyen táborba ahol mindenki szerepet játszott?
2023. ápr. 27. 04:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön a vicces-bunkó-paraszt felszolgálás akkor nagyon jó hely. Ha nem akkor meg nem. A konyhán jól főznek.
2023. ápr. 27. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!