Párkányban lévő Középkori Paraszt Étteremről vélemény, tapasztalatok?
1x voltam és nagyon jó hely.
Érdemes elmenni oda.
Én kétszer voltam. Igazából az elején nagyon féltünk, hogy bunkón fognak sértegetni, de semmi ilyesmi. Jópofa az egész. Óriási adagokat adnak. Én elég nagyétkű vagyok, de a felét mindig elcsomagoltatjuk.
Nagyon jó az egész hely hangulata.
Amit nagyon sajnálok, hogy iszonyatosan drága lett :( Két adag sztrapacska egy kólával, sörrel, borravalóval 40 euró volt.
Valóban bunkó parasztmódon beszélnek de nem a sértegetős szinten hanem inkább viccesen. De ott ez is a lényeg, ettől híres a hely. Egyébként baromi hangulatos hely és nem az a megszokott mint egyes éttermeknél hanem tényleg megvan a hangulata.
Régen voltam már ott még a covid előtt jóval de tervezzük a barátnőmmel hogy a nyáron elmegyünk mivel úgy is Esztergomba tervezünk menni pár napra onnan meg szinte egy köpésnyire van a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!