Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen alkoholos italt kérjek?...

Cryybaby kérdése:

Milyen alkoholos italt kérjek? Semmi tapasztalatom nincs.

Figyelt kérdés
Még sosem voltam iszogatni,nincs tapasztalatom alkoholos italok terén(ez van nem kérek rá kommenteket), de most viszont úgy alakult hogy egy baráti társasággal beülünk valahova viszont mivel még nem nagyon ittam fogalmam sincs mit kérjek majd és nem akarom hogy nagyon kínos legyen. Miket ajánlanátok? Tényleg fogalmam sincs az egészről csak pezsgőt meg sört ittam eddig.

2023. jan. 14. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Gin Tonik, Vodka Narancs
2023. jan. 14. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Én száraz vörösbort iszom, és szoktam hozzá kérni egy kólát is. Amikor senki nem figyel, össze öntöm a kettőt. Tudom, ciki, de a kilencvenes években voltam fiatal, és akkor így ittuk, így szerettem meg.

Mostanában a rozé fröccs a divatos a fiatalok között, és még fel is öntik pl. levendula szörppel.

2023. jan. 14. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Na és konkrétan mi a probléma azzal, ha sört vagy pezsgot rendelsz?
2023. jan. 14. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a mojitot szeretem. Nyilván nem mindegy, hogy kiskocsma, étterem, vagy mi is ez a hely.

A rozé fröccs tényleg nem rossz amúgy.

Én nem vagyok nagy piás, szóval nem annyira vonz ez az egész.

2023. jan. 14. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Vodkanarancs

Whiskykóla

Boroskóla

Mojito

Jäger

2023. jan. 14. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már boroskóla, akkor felénk egy időben divat volt a fehérboros 7up és a rosé sprite is.
2023. jan. 14. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Mort Subite ( belga meggysör).
2023. jan. 14. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Martini.
2023. jan. 14. 21:07
 9/9 anonim válasza:
Gin tonic,martini,sex on the beach,cosmopolitan,cuba libra,mojito több féle íz van,hugo,margarita...szerintem mindegyik koktél jó.Mimosa pezsgős koktél az jó ha stereted a pezsgőt
2023. jan. 15. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!