Hanyszor rendeltek kajat, vagy mentek etterembe egy honapban?
0. Nem nagyon szoktam rendelni vagy étteremben enni. Ha mégis, akkor általában csak annyi, hogy a heti nagybevásárlás után elvitelre veszek a kínaiban kaját, de ez is kb. egyszer történik 2-3 havonta, és az is csak akkor, ha a nagybevásárlás után már nincs kedvem otthon nekiállni kaját csinálni.
Oké, bevallom, ez a "sosem rendelek" alól volt egy kivétel, mert ugye februárban volt az a dolog a Woltnál, hogy a városban kiirkálnak kuponkódokat, és ha azt beírod az appba, akkor 4x rendelhetsz és mindegyik után kapsz 2000 Wolf kreditet vagy mit. Na, amikor ez volt, akkor rendelgettem, kihasználtam a lehetőséget, mert így pár száz forintból megúszhattam egy-egy nagy adag ebédet. Viszont ez kivételével nem szoktam rendelni, mióta volt ez a Woltos dolog, azóta nem is rendeltem.
Én ugyan nem pontoztam a 17-est se le, se fel, de eléggé eseménytelen és főleg dögunalmas program lehet minden este cihelődni és menni a zabáért.
Nekem büntetésből is sok(k) lenne.
Főleg, hogy még egészségtelen is a minden esti bekajálás, de ez már legyen az ő gondja.
Bár, ha biztiboy, vagy pincér, az asszony meg konyhalány, akkor nyilván megragadják az alkalmat, helyben vannak és spórolnak.
...
Úgy hogy ne reménykedj 17-es, a fene se irigykedik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!