Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen gyakran jártok gyorsétt...

Milyen gyakran jártok gyorsétterembe, McDonald'sba, Burger Kingbe?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Drágák nekem, csak akkor megyek, ha nagyobb haveri összejövetel indokolja. Gyros, kínai régebben heti többször is ment, ha majd a bérem visszainflálódik, akkor ez a szokás megmarad, csak kevesebbszer. Hambi nagyon túlárazott kaja volt mindig is, ahhoz képest, hogy bárki össze tudja ütni 10 perc alatt. Az egészség meme nem érdekel, létezik egészséges hambi és egészségtelen főzött étel is.
2023. ápr. 16. 22:50
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Eljárni nem szoktunk, de rendelni heti kétszer, vagy kéthetente, mikor hogy.
2023. ápr. 16. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Soha!

Ár-érték arányban nonszensz ennyi pénzt elkérni a szemétért pláne, hogy jól sem laksz vele.

2023. ápr. 16. 23:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször ha megkívánom vagy ha útba esik és pont éhes vagyok
2023. ápr. 16. 23:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2-szer. Amikor úton vagyok és kell valami az útra hazafelé.
2023. ápr. 17. 01:52
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Havonta 1-2×, általában hétvégén egy kis finomság gyanánt rendelünk valami, vagy ha megyünk valahova, akkor útközben esetleg veszek valamit.

A meki mondjuk pont most került fekete listára, mert az itteniben paraszt volt velem az eladó, és drága is.

Ami szokott inkább lenni, az a kínai, pizza, kebab vagy valami sült cucc.

A klasszikus büfésnek meg üzenem, hogy azok is gyorsétteremnek számítanak.

Nem csak a multik gyorséttermek, minden olyan hely, ahol nem a pincéres-leülős rendszer van (étterem), vagy az előfőzött kimérős (menza vagy kifőzde), tulajdonképp gyorsétterem.

A strandon a hekkes is az, a lángosos, a hotdogos, a talponálló sültkrumplis, csirkesütős, kürtöskalácsos, a pizzázók nagy része...

Ahol 20-25 percnél gyorsabban rendelésre készült kaját adnak, az gyorsétterem, ha lánc, ha a Józsi bácsi saját kis biznisze is, akkor is.

2023. ápr. 17. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Kb 12 éve alig megyek, azóta talán 3-szor voltam. Előtte kb havonta egyszer.
2023. ápr. 17. 11:55
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Mostanában rákaptam és heti egyszer megyek általában. Amúgy inkább havi egyszer szoktam.
2023. ápr. 17. 13:00
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Soha, nagyon draga. Ha nagyon muszaj es ott megyek el mellette beugrok egyetlen sajtburgerert, es ennyi, ha nem lenne ennyire draga akkor tobbszor is mennek.
2023. ápr. 18. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos túl gyakran. :(
2023. ápr. 18. 22:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!