Milyen gyakran jártok gyorsétterembe, McDonald'sba, Burger Kingbe?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Naponta
Hétig párszor
Heti egyszer
Havonta párszor
Havonta
Evente pár pár alkalommal
Évente
Néhány évente
Soha
72 szavazat
1/21 anonim válasza:
Végszükségben, évi néhány alkalommal.
2/21 anonim válasza:
Hétvégente, amíg a szép kártya engedi :D
4/21 anonim válasza:
Mindig fájt a hasam tőle, ezért négy éve nem járok :( pedig a farm a kedvenc!
6/21 anonim válasza:
hát, itt senki se jár gyorsétterembe, valószínű klónokkal van tele ebédidőben meg hétvégén az összes...
7/21 anonim válasza:
Akkor szoktam ott ebedelni ha ugy dolgozom, hogy nem tudtam fozni. (Este 9 kor nem fogok neki allni, es reggel 6 kor sem...) ez heti 1 max 2 nap, de van olyan hogy kethetente.
8/21 anonim válasza:
ez a gyorséttermezés olyan mint a vécézés meg a szellentés, mindenki csinálja, de kevesen beszélnek róla...
9/21 anonim válasza:
Soha, nem tartom egészségesnek. Régi jó magyar büfék hiányoznak ahol mindig jól laktam apró pénzből. Miért nincs ilyen?
10/21 anonim válasza:
Tudatosan soha nem járok. Úgy értem, nem készül úgy, hogy most egy gyorsétterem lesz a program. Viszont kb. havonta 1-2 alkalommal jobb híján betévedek valamelyikbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!