Fagyos Torta kozepe cukraszdaban..szerinted is gáz?
Latogatoban voltunk videken rokonoknal es beultunk egy cukraszdaba.
feketeerdotortat kertem, jol nezett ki a szele finom is volt de a kozepenel fagyos volt. amikor elmondtam a rokonomnak o csak annyit mondott o ez sokszor van ne torodjek vele midjar felolvad..
en azt hittem a cukraszaban friss sutik vannak vagy hutott sutik de nem fagyasztobol kivettek?
ez szokasos a cukraszoknal?
Nembeszelve rola hogy 2800 Forint egy szelet fagyos toraer szerintem huzos...nem?
Vannak olyan mousse torták, aminél pl. kifejezettem ki kell a torta egy részét fagyasztani az előállítás során, mert úgy lehet vele tovább dolgozni, pl. az Őrség Zöld Aranyánál a zselé.
Ez milyen torta volt?
Az, hogy fagyott volt az azért mert a legtöbb cukrászdának üzeme van valahol és ott gyártanak onnan mennek a fagyott tortatcskak kávézókba cukrászdákba de, ha ott gyártják is sokszor fagyasztanak mert a legtöbbször ez nem ront az élvezeti értékén, könnyebb szállítani, és friss marad a sütemény. De meg van, hogy kb mennyi idő mig kiolvad ezt ők nem vették figyelembe. Nyugodtan visszavihetted volna kedvesen szólsz, hogy másikat szeretnél és ennyi, nem mindig olvadnak ugyan olyan ütemben, vagy bármi lehet.
(azt a hét meg a nyolc milyen drágák lettek a sütik én mar 1000+ nál kibuktam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!