Miért csinálják pár helyen a sóska főzeléket édesre?
Ettél te már cukor nélküli sóskafőzeléket? A maró savanyú ízen kívül semmi mást nem érezni. Ha édesítve van, akkor kijön a saját természetes íze is.
Nem muszáj túlcukrozni, ebben is vannak fokozatok!
Vannak ilyen elcseszett ízlésűek, akik nem tudják, hol a határ.
Én zöldborsófőzeléket ettem több helyen is olyat, hogy desszertnek is elment volna.
Ezekbe az ételekbe nem azért kell cukor, hogy gejl édes legyen tőle...
Egyébként nem föltétlenül pesthez van ennek köze, én főleg vidéken tapasztalom azt, hogy 3 nap alatt betanított konyhamunkásokat alkalmaznak "szakácsnak" mert normális szakács nem megy el 20 év tapasztalattal 2 ember helyett gályázni , biztonsági őr fizetésért.
Ilyen a felhozatal. Én azért el-el járogatok már csak tesztelésből is ide-oda, olyan alapvető hibákkal találkozom, hogy normál esetben olyanért egy másodikos tanulót nem engednek tovább.
2-es, (3-mas vagyok) a cukorral készült, meg az édes között fényévnyi különbség van!
A sóskafőzeléket, vagy paradicsommártást, vagy hasonló dolgokat, nem tortabevonásra használjuk, annyi cukor kell bele, hogy elvegye az alapanyag vad, savanyú ízét, azt kiegyensúlyozza annyira, hogy egyik se legyen domináns, és a pikáns savasság megmaradjon.
Hogy ízben illeszkedjen mondjuk egy sós jellegű húsgombóchoz, vagy főzelékfeltéthez.
#6
1-es vagyok és SENKIT nem pontoztam le, téged sem.
72% vagyok, de belőled üt a rosszindulat. Nevelési célzattal "hasznosnak" minősítettelek, de 0-át érdemelnél!
6, a cukortól lesz édes, az megvan???
Tehát ha édeset evett, az cukros volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!