Ennél pizzatésztát feltétnek rá sajtos makarónival?
Pizza Mac&Cheese kampány pizzahutnál.
Nem elég egyféle tészta a pizzához, még feltétnek is tészta legyen rajta? És ezért még valaag pénzt is fizessek?
Hol marad a minőségi paradicsomszósz, hús, zöldség, sajt róla pl.?
Nem ennék, borzalmas. Mintha kenyeret ennék sajtos tésztához.
De igaza van az 1-nek, bár biztos lesznek, akik vesznek.
Nem értem a problémádat. Minden bizonnyal nem kötelező azt a fajta pizzát venni, mert van egy tucat másik feltéttel...
És nem, neked semmiképpen nem kell fizetned egy olyan pizzáért, amit nem veszel meg! Más majd megveszi és boldogan megeszi!
Én nem tudom, nem volt érthető a kérdés:
Ennél pizzatésztát feltétnek rá sajtos makarónival?
Nem azt kérdeztem hogy meg kell-e vennem, vagy hogy nekem kell -e ilyet ennem..
Beteg magyar szokás, hogy egyből visszatámad a kérdezőre? Gondolom.
"Nem elég egyféle tészta a pizzához, még feltétnek is tészta legyen rajta? És ezért még valaag pénzt is fizessek?
Hol marad a minőségi paradicsomszósz, hús, zöldség, sajt róla pl.?"
Akkor ezt viccnek szántad?
“ Nem azt kérdeztem hogy meg kell-e vennem, vagy hogy nekem kell -e ilyet ennem..”
Vs
“ És ezért még valaag pénzt is fizessek?”
7. Volt hogy írtál már ki kérdést? Olvastad a feltáruló ablakok címeit?
Akkor nem Vs-eznél ide olyant amit a megjegyzésekbe írtam ki a kérdésed ablakon kívül...
Az hogy nem válaszolsz a kérdésed ablakba írtakra, de közben írsz egy a kérdezőt kritizáló megjegyzést pl. "Nem kötelező megvenned", azt nem tartom a kérdés megválaszolásának elnézést.
Ezek a költemények általában a beszívott népréteget célozzák, akik pár dzsó után össze ennének mindent.
Az amerikai kúltúrkörben a mac&cheese klasszikus gyereknek készült comfort food, meg egy csomó minden mellé eszik köretnek.
Igen, durva, de ezek a cukor mázas fánkot is megcsinálják hamburgernek, ehhez képest a mac&cheese pizza bagatell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!