A legtöbb pizzázó instant (száraz) élesztőt használ vagy friss élesztőt a pizzatésztákhoz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 11:35
1/4 anonim válasza:
Az olcsó helyek szárítottat, ahol minöség is van, ott frisset - csak ott ezt meg is kell fizetni!
2/4 anonim válasza:
Általában frisset használunk - az a megszokott, jó bevált - , de az instant is pont olyan jól használható.
3/4 anonim válasza:
Mi frisset használunk (olcsó, kis útszéli hely vagyunk), de otthon pl. csak szárított élesztőt használok, és az is ugyanolyan jó, semmivel sem rosszabb minőség. Ismerek olyan kifejezetten drága helyeket is, ahol szárítottat használnak, mert az nehezebben romlik meg.
4/4 anonim válasza:
A legtöbb helyen frisset használnak.
Egyébként nem jelent tételt az árképzésben, konkrétan ki szoktuk hagyni az anyagköltségből is, meg az előállítási költségből is, annyira kifejezhetetlenül semmibe nem kerül 1 pizzában.
Kb olyan, mint ha a dagasztáshoz használt vizet számolgatnám...
A mosogatószer, amivel az eszközöket elmossák egy nap, az 10-szer annyiba kerül mint az élesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!