Drágább az instant kávé, mint az őrölt egy adagra számítva?
Ennek örülök, de ebből csak annyit tudtam meg, hogy egy adag kávé ebből nálatok kb. 9 Ft. Írd le nyugodtan, hogy Lidl :) Én is ott vásárolok általában.
OK, tehát az érdekel, hogy melyik a drágább (általában): XY őrölt kávéból egy adagolókanálnyi, vagy XY instant kávéból 1 teáskanálnyi. Vagy hogy hány gramm egy teáskanál instant, és egy normál adag őrölt kávé...
Persze, 4-es, mert az őrölt kávét meg kell főzni - lehet, néha lusta az ember nekiállni, nem?
Vagy ugyanannyiszor iszol?
Ugyanannyit iszom, napi kettőt. Lehet hogy amit én vásároltam konkrét instant, az volt relatíve drága...
6-os igen, ezért írtam, hogy nem mindegy, milyen Inszant kávét vesz az ember. A barátnőmék is instant kávét isznak, de Ők drágát, nekik sokkal többe jön ki.
Kérdező, aztán te is el tudod venni a kedvét az embernek a segítéstől:
Ezt írod:
"1 adag őrölt kávé árát még ki tudnám számolni a csomagolás méretét és az adagolókanál (félgömb) térfogatát kiszámolva, de instant kávé esetén nem tekintem mérvadónak a feltüntetett adagszámot, "
Erre jövök én és leírom, nálunk mennyi ideig elég, 2 ember napi 4 kávé összesen, mire Te:
"Ennek örülök, de ebből csak annyit tudtam meg, hogy egy adag kávé ebből nálatok kb. 9 Ft."
Méééé, nem ezt akartad tudni???? :-)
Nem nagyon fog így menni, ez az összehasonlítás, kérdező.
legjobb tudomásom szerint nincs egyforma márkájú instant és szemes (őrölt) kávé, ugyanabból.
Előtte Merido moccát ittunk, de az már olyan rég volt, hogy nem is emlékszem rá, mennyi, meddig volt elég.
Dehogynem, itt vannak pl. ezek (rászűrtem egy pár ismertebb márkára, amelyik gyárt ilyet is, olyat is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!