Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Pizza King futárok mással...

A Pizza King futárok mással is bunkók vagy én csináltam valami rosszat?

Figyelt kérdés

Párhavonta egyszer rendelek tőlük, udvariasan köszönök, megköszönöm az ételt, elköszönök, ők meg minden egyes alkalommal szótlanul kis túlzással hozzámvágják a dobozt, majd miután elmenőben vannak már, mormognak valamit az orruk alatt. Sosem hallom mit, de a hanglejtés alapján valami anyázás lehet.

Borravalót ugyan nem adok, mert a Foodpanda nem ad rá lehetőséget, készpénzem meg nincs, de ezt nem tudhatják előre. Foodpandás/Woltos futárokkal sosincs rossz tapasztalatom.

2023. márc. 25. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
hat adjal neki borravalot..nem nehez 300-500 ftot otthon tartani
2023. márc. 25. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Velem is csinálták, de nem csak ez miatt nem rendelek többé tőlük. Koszos autóban hozták ki, sokszor lemaradt a rendelésből ez az. Könyörögni kellett a futárnak az üdítőért. Az energiaitalt kicserélték colára. Rossz címre vitték, és az étel egyre rosszabb minőségű volt. Most más cégtől szoktam rendelni pizzát. És minden futár kedves, normális, tiszta céges autóval hozzák a rendelést, időben, meglepően gyorsan is. És igaz, hogy drágább egy kicsit, de innen még nem ettem rossz pizzát.
2023. márc. 25. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pizza King futárok mindenkivel tahók, borravalótól függetlenül.
2023. márc. 25. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj nem csak a futárok, az alkalmazottaik is azok.
2023. márc. 25. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pizza kingnél munkahelyi előírás hogy suttyónak kell lenni.Talán még börtönviseltnek is, az alapján hogy kik szokták kihozni a rendelést.
2023. márc. 25. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
23%

Foodpanda / Wolt mind lenyúlja a futárokat, megy ki az egész zseton németbe!

Nem kapják meg a jattot csak ha vállalkozók, de a pizzakingnek szeringtem a saját futára hozza ki, mint ahogy a don peppe-nek is, ezért szrnak az ügyfélre ha ezeken keresztül rendelsz tőlük, plusz az adag is kisebb!

Don peppe-nél pl ha foodpandán / wolton keresztül rendelsz akkro VAN kiszállitási dij, ha a saját oldalukon vagy appjukon keresztól akkor pedig nincs! Lehet pizza kingnél is hasonló a szitu, nézz utána kérdező!

2023. márc. 25. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanúsíthatom hogy ha a pizza king oldaláról rendelsz, pont olyan minőségtelen shart kapsz minősíthetetlen kiszolgálással, mintha wolton vagy foodpandán keresztül rendelted volna meg.
2023. márc. 25. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
98%

Pizza kingnél munkaköri leírás a suttyóság.

Én azóta nem rendelek tölük, mióta egyszer tűzőgépkapcsot találtam a borzaskám bundájában (nem is egyet). A szerencsén múlt, hogy nem lett baj.

2023. márc. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!