Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kezdő sushisnak (egyszer...

Kezdő sushisnak (egyszer ettem még csak sushit, azt is a nővérem csinálta lol) mit ajánlanátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
[link]
2018. dec. 8. 04:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen sushi válogatást kóstoltam a legutóbb meg amiben volt Nigiri sushi lazaccal és nekem talán ez ízlett a legjobban. Ezek mellett volt még benne egy garnélás nigiri és volt benne tekert Maki sushi amiben az egyikben pritamin paprika volt a másikban pedig hal és gomba(talán.)

Szószok tekintetében nekem majonézzel ízlett a legjobban és szójával. De én egyáltalán nem szeretem a gyömbért, sőt inkább ki nem állhatom így én a helyedben valami olyasmit néznék amiben van lazac.

Én a helyedben azt a 3080 Forintos Kami Maki válogatást próbálnám ki.

2018. dec. 8. 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, legközelebb azt rendelem >_>
2018. dec. 8. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Www.sushifutar.hu

5éve rendelek tőlük már és minőség kíváló

Nagy adagok és isteni a hal

Ajánlom a lazac álom kifordított maki sushit

2018. dec. 9. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Rajta van a listán, köszi <3
2018. dec. 9. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!