Miféle emberek rendelnek házhoz McDonalds -os kaját?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 14:00
3/21 anonim válasza:
Akik szeretik, de nem akarnak vagy tudnak elmenni egy mekibe. Ezt kitalálhattad voona.
5/21 anonim válasza:
Kényelmi szempontból tökéletes.
6/21 anonim válasza:
Hogy tud valaki ennyire debil kérdést feltenni?
7/21 anonim válasza:
Akik éppen a mekis kaját kívánják meg, de nem akarnak vagy nem tudnak éppen elmenni a Mekibe, vagy utálják a tömeget, vagy dolguk van otthon, stb.
8/21 anonim válasza:
Miféle emberek tesznek fel ilyen értelmetlen kérdéseket?
9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon igénytelennek kell lenni hogy valaki rendeljen. Azt a kaját ha nem eszed meg 20 percig akkor kuka..
2023. márc. 18. 15:49
10/21 anonim válasza:
Hát én még másnap is megtudom enni 🤷♀️ micsoda igénytelen ember vagyok 😕 amugy amikor bejött a házhoz rendelés azért rendeltem mert ingyen volt…. Most meg már olyan drága lett hogy helyben se eszek mekit. Illetve azelőtt is volt, hogy hazavittem és otthon ettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!