1/9 anonim válasza:
Nem sokat ismerek. A Győr belvárosiban az a jó, hogy van egy délutáni menü nevű akciójuk.
2/9 anonim válasza:
A Budagyöngye, már sajna megszűnt éttermét szerettem. Ez lett helyette, majd becsődölt szerencsére.: [link]
3/9 anonim válasza:
A Nyugati téren lévő a legszebb. Nekem ezért az a kedvencem.
4/9 anonim válasza:
Mivel veszprémi vagyok, nekem ez a kedvenc .
De voltam már a nyugati tériben, az valóban szép volt .
Illetve a székesfehérvári mekik is jók .
5/9 anonim válasza:
Merőben személyes okokból egy olyan éttermük, ami nem szép, és a környéke sem hívogató. De ott nőttem fel, suli után ott lógtunk az oszt.társakkal, és persze azt hittük, hogy iszonyú menők vagyunk ettől.
6/9 anonim válasza:
Valahogy mindig ezekben volt az első randim, mindig valamelyik mekiben kötöttünk ki így szép emlék fűz többhöz is.
7/9 anonim válasza:
Győr, Belváros Baross utcai Meki.
8/9 anonim válasza:
Vannak jó éttermek, szép épületek, most már csak a termékeik maradnak el ettől.
Emberi DNS, patkány DNS...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!