Szerintetek mit mondanának egy McDonald's étteremben, ha kikelve magamból keresném a leveseket vagy a főzelékeket?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 13:25
11/23 anonim válasza:
De nem is vinnék el a kommentelők többségét a zártosztályra.
12/23 NTBS válasza:
Szerintem hülyének néznek, és máshová irányítanak.
13/23 anonim válasza:
Igazából ennél sokkal extrémebb emberekkel is megbírkóznak a Mekisek. A leveses ürgén csak mosolyognának.
14/23 anonim válasza:
Valószínű megmondanám, hogy ne igyál gyógyszerre.
Miért lenne jó őrjöngeni a mekiben? :D
15/23 anonim válasza:
Téged sem szolgálnának ki levessel vagy főzelékkel, hiába állnál ki magadért :D hülyegyerek
16/23 anonim válasza:
Menj be egy könyvesboltba és magadból kikelve keress strandpapucsot! A gondolatmenet azonos.
17/23 anonim válasza:
Keress egy olyan Mekit ahol van leves és ott tuti hogy segítenek majd keresni egyet
18/23 A kérdező kommentje:
Én segítséget szerettem volna kérni, nem pedig kioktató, oktondi válaszokat.
2023. márc. 8. 14:44
19/23 anonim válasza:
Segítettünk, ajánlottuk az orvost.
20/23 anonim válasza:
Ez egy provokatív kérdés volt. Az meg, hogy ilyeneket akarsz csinálni...hát nem mondok semmit. Gondolom facere nem mernél ilyet kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!