McDonald’s kaja hízlal?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetbe kerültem ami miatt heti 3-4x mekis kaját kell ennem vacsorára. Megnéztem, hogy kb. a sima hamburgerben van a legkevesebb kalória. Ha mondjuk azt enném vacsorára az “bele rondítana” az alakomba? Bocsi a hülye kérdésért csak szeretném tudni2023. febr. 21. 21:29
11/18 anonim válasza:
Tudom, semmi köze a kérdéshez, ezért le is pontozhattok, ha akartok, de aki késő éjszaka még fent van itt, az másnap nem megy dolgozni? Én betegállományban vagyok, azért írogatok ide még most is.
13/18 NTBS válasza:
Igen, és nem igaz, hogy nincs más megoldás. Többnapra előre is lehet főzni.
14/18 anonim válasza:
Van aki éjszakás, van aki otthonról dolgozik, van aki nem dolgozik minden nap...Nem feltétlen munkanélküliek.
15/18 anonim válasza:
11-es!
Én sokszor éjfél körül alszom el, megyek dolgozni, de mindegy mikor kelek. Egyébként nagyon ritka amikor 8-ig alszom, inkább 7 körül ébredek.
16/18 anonim válasza:
Több napra is lehet előre főzni.
Hű aznbiztosan egészséges lenne.:) Akkor inkább mekis kaja. A kérdező meg aligha hiszem hogy akar főzni, manapság rendelget a többség.
17/18 anonim válasza:
Nagyon hízlaló a mekis kaja! Én járőr vagyok éjszakai műszakban és kb 6 hónapig csak mcdrive-ban állunk meg vacsorázni éjjel 1kor. 6 kilót híztam sajnos.
18/18 anonim válasza:
Semmi nem hizlal ha mértékkel eszed. Viszont ezeknek a termékeknek nagy mértékű fogyasztása nem biztos hogy jó az egészségednek. Nem sok idő összedobni egy egy adag kaját. Nem kell mindennap főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!