Mi a véleményetek a csokis (-karamellás) pizzáról?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta?2023. febr. 11. 19:46
1/6 anonim válasza:
Csoki és pizzatészta?
Nem is tudom, de annak idején az oviban uzsonnára sokszor volt Sport szelet kiflivel. Na az finom volt.
Ezt is kipróbálnám.
3/6 anonim válasza:
semmi különös. olyan mint egy nutella kenyer / piritos. tobbet vartam tole
4/6 anonim válasza:
Jó nutella van rajta, de valami ropogós feltét, meg egy kis savanykás aszalt gyümi, dobna rajta szerintem. Mert naturosan olyan egyhangú lenne számomra.
5/6 anonim válasza:
Ami a sós-karamellás dolgokról - külön külön jó, együtt okádék
6/6 anonim válasza:
Dolgoztam olasz pizzázóban, ott árultunk ilyet, és a konyha néha sütött a pincéreknek egy kis édességet.
Mennyei.
A pizza tészta magában nem édes vagy sós, szóval csak úgy üresen kisütik, és még úgy melegen megkenik nutellával ami ráolvad.
Itthon nutellás-banános melegszendvicset szoktam néha, olyan kenyérsütővel, ami így összepréseli a két szeletet. Na ez hasonlít rá, de a pizzatészta ami jó buborékos ezerszer fincsibb mint a toast kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!