Kinek mi a véleménye a Pizza Hut éttermekről?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, rendszeresen jártok-e oda, szívesebben választjátok ezt az éttermet más közelben lévő gyorskajás helyek helyett is? Minden pozitív-negatív vélemény érdekelne.2022. dec. 25. 01:15
1/9 anonim válasza:
Felejtős, csak, ha nincs más.
Olajos vastag pizza, nem épp gusztusos.
2/9 anonim válasza:
Na, az egyes is vagy tíz éve nem járt pizza hut-ban..
Már rég nem olajos és vastag a pizza ott.
3/9 anonim válasza:
Egy hónapja voltam #2-es, te meg nekik dolgozol :D.
4/9 anonim válasza:
Szoktak menni, 2 napja voltak. Nekem az Olaszkolbászos (pepperoni meat) a kedvenc…
(Nem, nem csipős, de nagyon finom)
5/9 anonim válasza:
Én szeretem a kolbászos pizzájukat, akkor eszem csak ha más fizeti mert elég drága.
6/9 anonim válasza:
Nekem bejön. Nem vastag a tészta kicsit sem.
De nem is olyan vékony mint az a fos Don Pepe.
Olajos kb. a 30 pizzából 2 vagy 3.
7/9 anonim válasza:
"Már rég nem olajos és vastag a pizza ott."
Pont ez az, azóta ehetetlen a pizzájuk. Erős ketchup, száraz darás tészta, semmilyen ízű sajt.
8/9 anonim válasza:
“ Én szeretem a kolbászos pizzájukat, akkor eszem csak ha más fizeti mert elég drága.”
Frank McCalister = cheapskate is that ya?
9/9 anonim válasza:
Nem rossz, de szerintem túl van árazva. A bellozzo pizza szerintem sokkal finomabb és hasonló áron van (hacsak nincs valami speciális akció. Volt régebben ilyen 2. pizza csak 100 Ft akció bizonyos napokon. Az úgy nagyon megéri. Lehet még mindig van.) Egyébként beülős éttermi áron adják a pizzát, ami nekem picit sok. Legalább ez is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!