Melyik a jobb Pizza Forte Vagy Pizza Hut, Pizza King?
King: Hagyjuk is, hiába olcsó, ha ennyire rossz. Nézd csak meg pár "éttermük" értékelését.
Forte: Árához képest keveset adnak, és nem egyszer volt már hasmenésem a cuccaiktól. Kedvencem tőlük az avas, nyers bacon, amit szigorúan a sajt alá tesznek, nehogy megsüljön.
Hut: Eszement árazás, amihez nem ér fel sem az adag, sem a minőség. Náluk ettem olyan szinten savanyú paradicsomszószt, hogy állítom neked, ettem már édesebb citromot. Fel nem fogom, hogy képes ezért fizetni valaki.
Ha jó pizzát akarsz, inkább nézelődj a helyi pizzázókban.
Pizza King: Messze a legolcsóbb, akcióik jók csak, kupon a kupon hátán gyakorlatilag az egész hely. Nehéz néha belekötni, mert van olyan ,hogy 1 pizza csak ezer Ft. Viszonylag gyorsan szállítottak hozzánk mindig.
Pizzáik vastag szélűek nagyon kb az esetek felében. Inkább kenyérlángos, mint pizza.
Pizza Forte és Pizza Hut: Mindkét hely prémiumabbnak próbálja eladni magát, bár ez inkább csak az árazásukon látszik.Valamiért passzírozott paradicsom helyett, sűrítettet használnak, ami savanykás/kesernyés, "összerántja" magát és nem pizzára való.
a Forte ezek szerint nem csak szerintem avas szalonnázik.
A Hut meg régen nem volt ilyen paradicsomos
Kisvárosban élek, nálunk ezek közül csak King van, a másik kettőt soha nem próbáltam. Nekem az a gondom vele hogy iszonyatosan zsíros, úszik az egész pizza. Főleg ha kérsz rá paprikás szalámit is. Tocsog, konkrétan az ujjaimon folyik le ahogy fogom a szeletet.
A helyi kis pizzázók sokkal jobban beváltak, szerencsére jó sok van belőlük a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!