Melyik a jobb Pizza Forte Vagy Pizza Hut, Pizza King?

Egyiket se szeretem, sehol nem figyelnek igazán a minőségre.
Inkább a kisvállalkozókat részesítem előnyben.

A Pizza Kingtől soha nem rendelnék, max nagyon ritkán az utcán veszek 1 szeletet ha épp megkívánom.
A Pizza Hut szerintem jobb mint a Forte, a kolbászos pizzájuk nagyon jó. Bár ár-érték arányban már lehet hogy nem jobb. A Fortét mi eléggé szerettük, évekig rendeltünk, de kb 1 éve nagyon változó, megbízhatatlan a minőség, az árak meg ugye mennek fel. Szóval most sajnos nem igazán van olyan bejáratott, megbízható pizzéria ahonnan tudnánk rendelni alkalmanként.

A King elfogadhatatlan minőség, egyetemistaként a maradék 200ft-omból még esetleg oké volt egy szelet.
A Pizza Hut klasszik amerikai gyorskaja, másnapos vasárnapokon szerintem elfogadható.
A Forte már majdnem pizza, de pont annyira nem, hogy azért évi max kétszer rendeljek tőlük.

A King igazi tömeg "olcsó" pizza, nekem elég "igénytelen".
A Pizza Hut-ot jobban kedvelem, mint a Fortét, egyik sem rossz, de nyomába se érnek annak a helynek, ahova mostanában járunk. Papírvékony pizza, kevés féle, de minőségi feltét, igazi olasz alapanyagokból, olasz szakács által, olasz sütőben készítve. Árban ugyanott van, de a minőség sokkal jobb.

Ilyen sorrendben:
Pizza Forte, Pizza Hut, Pizza King (ez a leggyengébb viszont a legolcsóbb is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!