Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik a jobb Pizza Forte...

Melyik a jobb Pizza Forte Vagy Pizza Hut, Pizza King?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
A Pizza King undorito. A masik ketto helyrol nem szoktam rendelni. Inkabb Don Pepe.
2021. jún. 30. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se szeretem, sehol nem figyelnek igazán a minőségre.

Inkább a kisvállalkozókat részesítem előnyben.

2021. jún. 30. 06:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A Pizza Kingtől soha nem rendelnék, max nagyon ritkán az utcán veszek 1 szeletet ha épp megkívánom.

A Pizza Hut szerintem jobb mint a Forte, a kolbászos pizzájuk nagyon jó. Bár ár-érték arányban már lehet hogy nem jobb. A Fortét mi eléggé szerettük, évekig rendeltünk, de kb 1 éve nagyon változó, megbízhatatlan a minőség, az árak meg ugye mennek fel. Szóval most sajnos nem igazán van olyan bejáratott, megbízható pizzéria ahonnan tudnánk rendelni alkalmanként.

2021. jún. 30. 11:22
 14/16 anonim ***** válasza:
98%

A King elfogadhatatlan minőség, egyetemistaként a maradék 200ft-omból még esetleg oké volt egy szelet.

A Pizza Hut klasszik amerikai gyorskaja, másnapos vasárnapokon szerintem elfogadható.

A Forte már majdnem pizza, de pont annyira nem, hogy azért évi max kétszer rendeljek tőlük.

2021. jún. 30. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:
98%

A King igazi tömeg "olcsó" pizza, nekem elég "igénytelen".

A Pizza Hut-ot jobban kedvelem, mint a Fortét, egyik sem rossz, de nyomába se érnek annak a helynek, ahova mostanában járunk. Papírvékony pizza, kevés féle, de minőségi feltét, igazi olasz alapanyagokból, olasz szakács által, olasz sütőben készítve. Árban ugyanott van, de a minőség sokkal jobb.

2021. júl. 1. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen sorrendben:

Pizza Forte, Pizza Hut, Pizza King (ez a leggyengébb viszont a legolcsóbb is)

2023. szept. 16. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!