Átvertek a mekiben?
Figyelt kérdés
1+1 ajánlatot kértem, sajtburger plusz kiskrumpli.
1150 ft.
Ez komoly? Nekem nagyon soknak tűnik foleg ugy hogy ajánlatban van ami olcsobb elvileg
2023. febr. 10. 18:57
3/15 A kérdező kommentje:
Hoppa bocs 😅
2023. febr. 10. 19:04
4/15 anonim válasza:
Nem sok ez, ennyi. Gyerekek, Európában nálunk a legmagasabb az infláció, a forint sz.rt sem ér. Mit vártok? Mit gondoltatok áprilisban?
5/15 anonim válasza:
Nem barátom, Téged a Fidesz vert át, amikor rászavaztál. Ezen mikor kezdesz el végre gondolkozni?
6/15 anonim válasza:
#5 Nem rájuk szavaztam, mégis így jártam.
7/15 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót: sajnos nem vertek át. Decemberben barátnőmmel a karácsonyi vásárban meg akartunk enni egy-egy hotdogot, darabja 990 forint volt. (Oké, a szomszéd város vasútállomásán meg 500, ami azért annyira nem vészes...) A munkahelyen, ahol dolgozok, a büfében 700 forint egy melegszendvics. De min csodálkozunk? Az utóbbi 1-2 évben minden ár kb. megduplázódott.
8/15 anonim válasza:
#6: Ez a szopás. A sok krumplin megvett 40-es IQ-jú elintézte nekünk. Persze, miközben azt számolgatják, hogy vajon a villanyszámlát fizessék be, vagy ételt vegyenek, azért továbbra is éltetik a nagy vezérüket.
9/15 anonim válasza:
Higgyétek el, hogy van még lejjebb!
Nem rég voltam Belgrádban, ahol átlagban nettó 100 ezerrel kevesebbet keresnek, de magasabbak az árak itthon. Majdnem hanyatt vágtam magam..
Úgyhogy kérdező ne csodálkozz ha az pár hónap múlva 1500 lesz :) Viszont mindenki nyugodjon le a francba! Nem műtik át az óvodásokat :)))
10/15 anonim válasza:
Hát még ez mindig olcsóbb mint megfőzni egy ebédet, ilyen gázárak meg alapélelmiszer árak mellett…
Egy fazék üres tejbegríz drágábbra jön ki.
De amúgy lesznek még itt drágulások, félév múlva ennyi lesz csak a sajtburesz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!