Érezted már úgy, hogy otthon jobbakat tudsz enni mint egy jó megítélésű de átlagos étteremben?
Figyelt kérdés
Én már csak olyan helyen szeretek enni, ahol tudnak teljesen újat mutatni, nekem valamiért értékét vesztette egy falusi csárda, mert ugyan azt ugyan abban a minőségben otthon is elkészítem , csak speciális helyekre megyek el pl.: sushi étterem, vagy nápolyi stílusú pizzéria, esetleg speciálisabb távolkeleti éttermek.
Persze akkor ha nem mennyiségben kell főzni, hanem a párommal, szűk családdal értem a vacsorát. Nektek mi a véleményetek?
-egy hobbiszakács.
2023. febr. 7. 21:24
11/11 anonim válasza:
Aki szeret és tud is főzni, annak rögtön lejön az étteremben, hogy mi hiányzik az ételből, vagy mit mivel próbálnak helyettesíteni. Én még a legbonyolultabb ételt is inkább megcsinálom, de az olyan legyen, ahogy a családom és én szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!