Vendéglátó egységekben milyen fajta baracklekvárt használnak? Elég folyékony, jó édes, több vendéglátó egységben is kaptam már ezt.
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 15:27
1/11 anonim válasza:
Egyzserüen higítják a normál lekvárt, a legtöbbször cukros vízzel vagy sziruppal, így folyósabb (meg olcsóbb)
3/11 anonim válasza:
Mi ilyet használunk: [link]
És nagyon jó az íze
4/11 anonim válasza:
Van, ahol főznek házi lekvárt nyáron és abból készítik az ételt, abban csak gyümölcs és cukor van, nincs zselésítő és ezért folyékonyabb.
5/11 anonim válasza:
Mindenhol mást használnak
Van olyan hely ahol saját főzésűt, de valahol csak aro-sat (metro márka) használnak
6/11 anonim válasza:
3: azért ez sokatmondó a leírásban.....
Összetevők : -
:-DDD
Nem merik leírni, hogy kb. 10% barackot se tartalmaz? :-D
7/11 anonim válasza:
6-os. Ha annyira érdekel, holnap reggel megtudom nézni mennyit tartlamaz
8/11 anonim válasza:
7: annyira nem érdekes, mert tuti nem veszek ilyesmit. Otthon főzött lekvárom van, 90% gyümölcstartalommal. :)
De fura, hogy alapvető információk nem szerepelnek egy webshopban, élelmiszerterméknél....
9/11 anonim válasza:
Vizzel és cukorral szokás higitani
10/11 anonim válasza:
3,7-es vagyok. Megnéztem, ezek vannak benne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!