Az Allee hoz közelebb Ázsiai, Koreai étterem?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen kell mellette lenni csak ne legyen nagyon nagyon messze tőle. Lehetőleg tömegközlekedéssel el tudjunk jutni vagy akár sétálva. A legjobb valami koreai étterem lenne és ha nem lenne annyira nagyon nagyon drága.2022. dec. 7. 11:59
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom mindkettőt amit az első belinkelt! Egyik sem az az árkategória mint a sarki kisbüfé, de abszolút megérik az árukat (pad thai a mostani árak mellett nem is számít igazán kimagaslónak, bár planetben is lehet szerintem enni ésszerű keretek között.
Annyi, hogyha pad thaira esne a választás, az Allees talán az egyetlen éttermük ahol én egy picit gyengébbnek érzem a minőséget.
Amit tömeggel innen jól megközelíthető, és tudok ajánlani nyugodt szívvel az a Fővámon (4-és metró) a Biang bisztró, esetleg a Hey Bao, bár utóbbinál az ár-értek arányra picit húztam a számat. Biang valószínűleg sokkal olcsóbb lesz és szerintem jobb is.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2023. jan. 10. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!