Keleti pu. közelében valami beülős hely?
Hát azért a jótól számomra messze van a Mister söröző, tipikus törzsvendéges kocsma. Saját sörük van, ha az ilyesmi érdekel, érdemes lehet megnézned, de amúgy ízre, minőségre az sem kiemelkedő.
Egy teljesen más kategória a Guri kézműves söröző, ott biztos kapsz jó meg különleges sört, de az is biztos, hogy jóval drágábban. Nem annyira régen nyitott ott egy kis kávézó, az Orient Cafe, nem voltam bent még, ha jól emlékszem talán egy asztal van. Ha egyedül vagy jó lehet, ketten beszélgetni szerintem már túl pici a hely. Le lehet ülni a fánkosnál is (Donut Box), az szintén drágább kategória. Azt hiszem a Bethlen Gábor utcai Lipóti pékségben is van asztal, de ott sem voltam bent. Illetve a klasszikus meki, Burger King, KFC, Starbucks választék, vagy a Pesti Pipi, ha nem nemzetközi franchaise-okkal mennél.
Nem tudom miért kell a kiülős rész, azért ez nem az a környék, amit a szépségéért és a friss levegőért kell szeretni. :) A Mister söröző kiülős része két fémasztal és három piros textilborítású szék. Nagyon retro, de végül is van. A Gurinál lévő kinti padok jobban betöltik a funkciót, az legalább nem a Thököly útra néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!