Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vannak olyan éttermek/vendéglő...

Vannak olyan éttermek/vendéglők a Széll Kálmán tér közelében, ahol elfogadható minőségben lehet menüt enni?

Figyelt kérdés

Most fogok felköltözni vidékről, így nem igazán ismerem a lehetőségeket. A Mammutban esetleg van ilyen hely? Mennyiből lehet kihozni egy sima kétfogásos menüt? Házhozszállítással vállalnak ilyet, ahol az ételhordót cserélik?

Köszönöm a segítséget.

2021. jún. 16. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
87%

Olcsó menünél a házhozszállítás luxus. Arra az árszínvonalra ott vannak a heti menüs szolgáltatók, cserébe úgy 30%-kal drágábbak, mint a sarki kifőzdék. Én pl. az Interfooddal elégedett vagyok, de egy 450g-os főétel olyan 1200-1400Ft szokott lenni, a levesek 4-600 körül.

Azon a környéken annyira nem vagyok ismerős, de a Maros Kisvendéglő szerintem menüztet és a Knédli is egy jó kifőzde. A MóKa pedig egy önmagában jó hely, ahol szokott ebéd is lenni (csak 1-1 leves és főétel, nem választható).

Ha meg majd kicsit másra vágysz és kb. 3000Ft körül jól akarsz lakni, akkor a Mamuttal szemben a Wu Zhou egy igazi kínai hely, nem a magyar ízlésre butított ételekkel.

2021. jún. 16. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ja és az árak: nem éppen a legolcsóbb környékre költözöl, szóval nem fogsz nagyon fogsz 1300-1500-nál kevesebbet költeni egy kétfogásos menüért, ha finomat is akarsz enni normális mennyiségben.

Vannak olyan helyek, amik kb. a kisvendéglői szintre lövik magukat, de az ebédre specializálva, ezek annyival drágábbak amennyivel finomabbak is. A Róma Ételbár (és Cica néni) legendás és tényleg szuper, de a hírneve az árakon is látszik picit. A Toldi konyhája majdnem ugyanolyan jó kevesebbért.

2021. jún. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!