Pléhcsárdában mennyibe kerül egy ilyen gigantikus rántotthús?
A munkám miatt nem kerület kéne hanem inkább kozelekedesi csomópontok. Hogy konkretizaljak, pl. Nyugati, Keleti pályaudvarok, Lehet tér, Márc. 15 tér, Mechwart liget, Szél Kálmán tér, Corvin köz, Árpad híd metroalomas, Duna plaza, vagy pl. a Deák tér amihez pont ez a példa van közel.
Konkrétan rántott hús mert van egy betegségem nem ehetek akármit de a rántott hús nagyon jól bevált.
Persze az adott helyen alaposan átnézem még mik vannak.
52: ha csirkemell is jó rántottan, azt viszonylag több helyen is kapsz, pl. ilyen magyar gyorséttermi láncokban, mint a Pesti pipi...
Én csak youtubon hallottam a pléh csárdáról, de semmi pénzért nem ettem volna ott, egyik ok mert nem vagyok nagy étkű, és ha túl sok van valamiből tálalva azt nem eszem meg, vagy ha megeszem egy részét az sem esik jól, a másik a mértéktelen pazarlás, 3x akkora húst adnak mint amennyit meg tudok enni, a többi valószínűleg kuka, mert kinek lenne gusztusa megenni egy műanyag zacskóban hazavitt rántott húst, én pl haza sem vinném.
Ettől függetlenül nincs okom szidni az öreget, ha ez volt a marketinje és bejött a vendégeinek az az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!