Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pléhcsárdában mennyibe kerül...

Pléhcsárdában mennyibe kerül egy ilyen gigantikus rántotthús?

Figyelt kérdés

#pléhcsárda #Pléh-csárda
2022. nov. 16. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Nem ismerem de ki fogom próbálni. Kodzi
2022. nov. 17. 14:05
 52/64 A kérdező kommentje:

A munkám miatt nem kerület kéne hanem inkább kozelekedesi csomópontok. Hogy konkretizaljak, pl. Nyugati, Keleti pályaudvarok, Lehet tér, Márc. 15 tér, Mechwart liget, Szél Kálmán tér, Corvin köz, Árpad híd metroalomas, Duna plaza, vagy pl. a Deák tér amihez pont ez a példa van közel.

Konkrétan rántott hús mert van egy betegségem nem ehetek akármit de a rántott hús nagyon jól bevált.

Persze az adott helyen alaposan átnézem még mik vannak.

2022. nov. 17. 14:10
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg már a fia viszi aki a hallottak alapján igénytelenebb. Kb. mérgezi az embereket mégis istenítik.
2022. nov. 17. 14:10
 54/64 anonim ***** válasza:
100%

52: ha csirkemell is jó rántottan, azt viszonylag több helyen is kapsz, pl. ilyen magyar gyorséttermi láncokban, mint a Pesti pipi...

[link]

2022. nov. 17. 14:13
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
A pesti pipiben a rántott hús vastagsága egy parírlappal vetekszik.
2022. nov. 17. 14:32
 56/64 A kérdező kommentje:
Csirkemell kicsit száraz, amúgy jó lenne bár, ha jól csinálják akkor lehet az is zamatos.
2022. nov. 17. 14:36
 57/64 anonim ***** válasza:
87%
55: az igazi Wiener Schnitzel Bécsben is vékonyra van klopfolva... Ez önmagában nem hibás.
2022. nov. 17. 14:38
 58/64 anonim ***** válasza:
96%

Én csak youtubon hallottam a pléh csárdáról, de semmi pénzért nem ettem volna ott, egyik ok mert nem vagyok nagy étkű, és ha túl sok van valamiből tálalva azt nem eszem meg, vagy ha megeszem egy részét az sem esik jól, a másik a mértéktelen pazarlás, 3x akkora húst adnak mint amennyit meg tudok enni, a többi valószínűleg kuka, mert kinek lenne gusztusa megenni egy műanyag zacskóban hazavitt rántott húst, én pl haza sem vinném.

Ettől függetlenül nincs okom szidni az öreget, ha ez volt a marketinje és bejött a vendégeinek az az ő dolga.

2022. nov. 18. 18:25
 59/64 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy a környéken dolgozom, rendszeresen étkezdékben eszünk a kollégákkal, de a Pléh Csárdáról még csak nem is hallottam amíg fel nem kapta a média a halálhír miatt. Számomra nem szimpatikus, hogy megehetetlen adagot adnak, de lehet egyszer kipróbálom.
2022. nov. 23. 20:06
 60/64 anonim válasza:
70%
Ne próbáld ki, mert az étel minősége is ehetetlen.
2022. nov. 23. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!