Pléhcsárdában mennyibe kerül egy ilyen gigantikus rántotthús?
Figyelt kérdés
#pléhcsárda #Pléh-csárda
2022. nov. 16. 09:29
41/64 anonim válasza:
Állítólag a pléhben korom fekete olajban készült a most agyonsztárolt Karácsony által is istenített kaja.
42/64 A kérdező kommentje:
Igen. Elösször a fűszert spórolta ki. Aztán azt vettem észre hogy nyers s a panírnak is nyers lisztes ize van. Mikor melegítést kértem leszabályozott mikróval hidegre melegítették (???). Végül bennehagyták a porcogót. (Csirkecomb filé). És akkor a használt olajat még észre se vettem...
Ja és kisebb lett.
És mindezek mellett drágább. Ez az egyetlen amit elfogadnék.
2022. nov. 17. 12:44
43/64 A kérdező kommentje:
(Én most nem a pléhről beszélek)
2022. nov. 17. 12:45
44/64 anonim válasza:
Én néha azt hittem Belzebub jön ki az olajból olyan fekete volt.
45/64 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdezem hova érdemes menni? Ha már drága legalabb ne szart kapjak...
2022. nov. 17. 12:59
46/64 anonim válasza:
45: kicsit konkretizáld a szűkebb kört (pl. melyik kerületekben), a körülbelüli árspektrumot, ill. csak kifejezetten rántotthúsról van szó?
47/64 anonim válasza:
Ahol kisebb, de minőségi hús van pl?
Lásd az állateledelből is kevesebb kell a minőségibből. Ha nem akarsz kockáztatni egy fertőzést ne a pléhbe menj.
48/64 anonim válasza:
49/64 anonim válasza:
Szánalmas hogy minden fertő csárdás kérdést kitörölnek amikor közegészségügyi veszély a hely.
50/64 anonim válasza:
49: mert kb. halottgyalázási célból írogatja ki valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!