Hogyan van egy étkezés fine dining étteremben?
#9 mindenhol másy kezdj el nézegetni éttermeke.t van ahol 12 fogás van ahol 7y van ahol választhato es van mindenfajta más is
De a hozzaallasodbol itelve arra jutottam hogy annyira ragorcsolsz az egeszre hogy a megfeleleskenyszered miatt vegig ideges leszel es stresszelsz hogy megfelelj az ismeretlen pincereknek es nem fogod tudni elvezni az eteleket
2022. nov. 9. 10:01
12/38 A kérdező kommentje:
11 Igen, lehet. Mert félek hogy kinéznek, megszólnak. Volt aki húzta a száját pincér,a borravalóra ,és kinevettek, hogy majd elcsocsózzák. Amikor meg többet adtam, szerintem megfelelőt a fogyasztáshoz, akkor meg sokkalta, legalábbis úgy elcsodálkozott és megörült. Meg beszóltak mögöttem ,de hallottam, hogy na, ez meg fogja tudni fizetni? Pedig egyáltalán nem volt annyira puccos hely, csak nem öltönyben voltam, hanem sima öltözékben meg volt nálam egy bevásárlótáska éppen, én meg épp akkor voltam éhes, és tértem be oda enni. Aztán így fitymálva nézték a táskát meg minden. Kinéztek, de a borravalón meg ámuldoztak.
Egy percig ne legyél zavarban.
Nézd már meg milyen suttyók posztolnak a fancy éttermekből a neten.
2022. nov. 9. 10:38
14/38 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam akkor és igyekszem nem rágörcsölni hanem az élményre és az ételekre koncentrálni :)
#10: Mivel téged nem érint ez a téma, így hozzászolnod sem kell a kérdéshez. Az sem igazán világos, hogy miért nyitottad meg egyáltalán a kérdést. Csak nem mégis érdekel, hogy milyen lehet a fine-dining, annak ellenére, hogy nem engedheted meg magadnak? Akkor viszont, mi ez a primitív hangnem? Te magad sem tudod, hogy miért jöttél ide, ugye?
2022. nov. 9. 10:48
#12: Nézd egyrészt ilyen kissebségi komplexussal nem lehet élni, másrészt valóban elég indokolatlan tescoból hazafelé felpakolva bemenni egy fine-dining élmény vacsorára.
Minden dolognak megvan a maga helye.
2022. nov. 9. 10:49
17/38 A kérdező kommentje:
16 Igen, megadom a módját, csak éhes voltam és a legközelebbi helyre bementem, de nem fine dining volt, csak nem ilyen Jóska Pista csárdája. De majd erre jobban odafigyelek.
17. Sajnos az a baj a mai világgal, hogy az is úrnak akar látszani aki prolinak született
2022. nov. 9. 11:05
19/38 A kérdező kommentje:
Nem a látszat vagy a kivagyiság vezérel. Csak kíváncsi lennék egyszer az életben egy ilyen helyre, ennyi. Azért kérdezek az illemről meg hogy hogyan van, mert még nem voltam, s pont ezért, hogy ne legyen kínos.
19. "Csak kíváncsi lennék egyszer az életben egy ilyen helyre,"
Van egy örök mondás, ami szerintem ide is beillik: "A suszter maradjon a kaptafánál"
2022. nov. 9. 11:15
Kapcsolódó kérdések: