Mennyiből lehet jóllakni a KFC-ben? (95kg/180 cm/férfi)
Én 2000-ből vettem tegnap annyit, hogy estére is maradt.
A magasságod és súlyod nem igazán mondja meg, mennyit eszel.
Kb. 5-6 ezer ft.
Én 70 kg vagyok, de ha éhes vagyok, akkor egy ilyen 15 db-os 2 személyes kosár, 2 adag kis krumplit adnak hozzá, simán lecsúszik.
És ez árban 5-6 ezer, attól függ milyen.
Mekibe 3 halas "burger" + fél liter üditő vagy 5 sajtburger + fél liter üditő ami elég.
Vagy 1 nagy menü,+ majonez,+ 1 big mac ami elég
Ezek alapján nem vagyok teljesen biztos abban, hogy egészséges a kapcsolatod az étellel...
Az egy dolog, hogy túleszed magad, kissé túlsúlyos vagy (a leírtak alapján nem feltételezem hogy a 95 kg nagyrészt izomból van), de legalább a gyorséttermeket jobb lenne elkerülnöd, mert az ilyen ételek csak megerősítik az ételfüggőséget.
Mi meg pont arra jutottunk férjemmel, jobban megéri a kfc-ben enni mint mekiben.
Mekiben egy mek menü+, plusz egy burger, plusz egy fagyi simán lemegy. Fejenként.
Kfc-ből Egy grander box, 6 darabos csirkerész-kosár, három krumplikosár, meg esetleg egy twister.
Mindkettőből kb. ugyanannyiért szoktunk rendelni, de a kfc-ből még másnap is jóllakunk. Laktatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!