Sok volt érte 3400 Ft (képpel)?
Burgonyaleves, kis adag. A képen nem látszik, de a bazi nagy rántott hús alatt sok sült krumpli. A görögsalát a legdrágább itt, főleg, hogy aránytalanul szeded, mert korán elfogy a feta, és főleg uborka marad benne, úgy kell tovább válogatnod, a végére talán nem is marad feta a többieknek. Az isler baromi nagy volt.
Mindez kedvezményesen volt annyi, amúgy 3600-3700 lett volna. Ritkán eszem ilyet, főleg levessel, a rántott hús volt 1390, a krumpli 590, tehát 2000 alatt megúszható lett volna a főétel.
Mai viszonylatban még olcsónak is mondanám.
Én főzés párti vagyok, de mire ehhez az anyagokat összehordanám (leves, főétel, saláta, desszert), biztos közelítenék a 3000-hez és akkor még nem számoltam a gázt, amin megfő, a mosogatást, meleg vizet…
Az időmről nem is beszélve.
Nem az ára volt sok, hanem a kaja volt iszonyú sok.
Ennyi kaja 2 embernek is bőven elég lett volna.
Önmagában a rántott szelet körettel kb. 3000 ft, ha nem szállnak el az árakkal, így számold a többit!
Ez lenne egy normál ár, egy normál haszonnal.
Úgyhogy ezen így nagyjából ilyen 50 forintos nagyságrendű haszon lehet.
"A mi cégünk étkezdéjében ez 2000."
Ebben az esetben a cégetek nyilvánvalóan vastagon beszáll az étkeztetés finanszírozásába, tehát max neked kerül ennyibe, de nem ez az ára!
És még akkor is nagyon kíváncsi lennék a dekákra, hogy tényleg ugyanannyi adna e ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!